Γενετικό υλικό του 29χρονου ταυτοποιήθηκε σε όπλα που βρέθηκαν στην Πολυτεχνούπολη

Το γενετικό υλικό του 29χρονου βρέθηκε σε 2 περίστροφα και ένα ούζι που είχαν βρεθεί στις 18/11/2011 στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου σε υπαίθριο χώρο.
Σ' εκείνο το σημείο είχε γίνει η επίθεση του "Επαναστατικού Αγώνα" τον Δεκέμβριο του 2008 και είχε χτυπηθεί κλούβα των ΜΑΤ .
Γενετικό υλικό....
του 29χρονου που συνελήφθη χθες στην Κορινθία για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία σε όπλα που βρέθηκαν στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Τα όπλα είναι 2 περίστροφα και ένα ούζι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει σε δύο περιπτώσεις αποτυπώματα του 29χρονου σε “γιάφκες” της οργάνωσης.


Το ένα αποτύπωμά του μάλιστα που εντοπίστηκε σε εύρημα του Βόλου είναι πάνω σε ένα βιβλίο. Το βιβλίο αυτό δεν είναι άλλο από το επίσημο εγχειρίδιο για εκρηκτικά και αυτοσχέδιους μηχανισμούς και τυπώνεται από του υπουργείο Δημόσιας Τάξης και την ΕΛ.ΑΣ για την εκπαίδευση των αστυνομικών.


Το άλλο αποτύπωμα του 29χρονου σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες έχει εντοπιστεί στη μικρότερη “γιάφκα” της οδού Ορφέως στον Χολαργό. 


Τα ευρήματα στη δεύτερη “γιάφκα” είναι σε σταθερά σημεία.


Είναι απορίας άξιο πάντως το γιατί χρειάστηκε να περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για τον εντοπισμό των στοιχείων, ωστόσο οι αστυνομικοί απαντούν ότι ο όγκος των στοιχείων ήταν τόσο μεγάλος που χρειάστηκαν μήνες ως τον εντοπισμό.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια