Γιατί Θεέ μου, γιατί. Θρήνος στον Άρη - “Έφυγε” ο 16χρονος Άγγελος Τσιπούρας!


Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Άρη, αφού το πρωί της Δευτέρας έφυγε ξαφνικά από την ζωή ο 16χρονος παίκτης της ομάδας εφήβων του συλλόγου, Άγγελος Τσιπούρας, Συλλυπητήρια κι... ενός λεπτού σιγή από Σούπερ Λίγκα
Άπαντες στο στρατόπεδο των “κίτρινων” έχουν σοκαριστεί. Ο 16χρονος παίκτης της Κ-17 των Θεσσαλονικέων έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας κάτω από διευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με....
τους οικείους του σηκώθηκε το πρωί για να πάει σχολείο, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του...

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Γιατί Θεέ μου, γιατί.

Θρήνος στον ΑΡΗ. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Κανείς μας δεν ήθελε να το πιστέψει.

Ο Άγγελος Τσιπούρας «έφυγε» ξαφνικά σήμερα το πρωί. Ο 16χρονος αμυντικός της ομάδας Κ-17 του ΑΡΗ δεν βρίσκεται πια κοντά μας».

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το χαμό του νεαρού αθλητή του Άρη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στους οικείους, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, για τον αδόκητο χαμό του νεαρού αθλητή της ομάδας Άγγελου Τσιπούρα. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στο πλαίσιο της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής Κ-17 της Super League, στις 19 και 20 Ιανουαρίου».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια