Oδυνηρές οι μαρτυρίες για τη δολοφονία των αστυνομικών του Ρέντη....



Oδυνηρές οι μαρτυρίες για τη δολοφονία των αστυνομικών του ΡέντηΤην αγριότητα των δραστών αποκάλυψε η μαρτυρία του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ που είχε τραυματιστεί στη συμπλοκή με ένοπλους ληστές στου Ρέντη, όπου δύο συνάδελφοί του έπεσαν νεκροί.

Ο αστυνομικός περιέγραψε.... ότι συνέβη τη νύχτα της 1ης Μαρτίου 2011, σε ένα παράδρομο στην περιοχή της Λαχαναγοράς του Ρέντη όταν ένοπλοι που επέβαιναν σε καταδιωκόμενο αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ σε βάρος των μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ τραυματίζοντας θανάσιμα τον Γιάννη Ευαγγελινέλη και τον Γιώργο Σκυλογιάννη.


Η αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, δεύτερη μέρα της εκδίκασης της υπόθεσης ήταν κατάμεστη από συναδέλφους των δύο νεαρών αστυνομικών προς τους οποίους απευθύνθηκε καταθέτοντας η μητέρα του Σκυλογιάννη, Λεμονιά Παπαναστασίου.

Κρατώντας την φωτογραφία του γιου της η γυναίκα τους είπε: «Σεβαστοί συνάδελφοι του παιδιού μου. Εδώ είναι το παιδί μου, ντυμένο με τη γαλανόλευκη. Θέλω να αποδοθεί η εσχάτη των ποινών στους δολοφόνους του».
Η μητέρα ζήτησε από το δικαστήριο να επιβάλει στους δράστες την αυστηρότερη των ποινών επαναλαμβάνοντας ότι «το παλικάρι μου σκοτώθηκε για να προστατεύσει την πατρίδα».

Για την ανθρωποκτονία σε βάρος των δύο νεαρών αστυνομικών έχουν παραπεμφθεί τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 20χρονος που αποφυλακίστηκε πρόσφατα από λάθος. Συνολικά στην υπόθεση οι κατηγορούμενοι, για εγκληματική οργάνωση κ.α είναι δεκαπέντε.
newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια