Μάλλον οι Μάγιας δεν εννοούσαν την καταστροφή του κόσμου αλλά της ΑΕΚ, και η προφητεία τους βγήκε αληθινή.



Τώρα πια διασύρεται και από μικρομεσαίες ομάδες της Β' εθνικής δικαιώνοντας μας όταν λέγαμε ότι η φετινή ΑΕΚ που "έχτισε ο Μαύρος και η παρέα του δεν κάνει ούτε για την Β' εθνική, αλλά θα μπορούσε να παλέψει για να σωθεί στην Γ' κατηγορία. 
Δεν είναι τυχαίο ότι η ΑΕΚ σε όλο τον αγώνα....
δεν δημιούργησε ούτε μια κλασσική ευκαιρία για γκολ και έχασε δίκαια από την (Μπαρτσελόνα) ε συγνώμη Καβάλα.
Η προφητεία των Μάγιας για το τέλος του κόσμου πιθανότατα να μην έρθει την Παρασκευή, αλλά η εφιαλτική χρονιά της ΑΕΚ το φετινό έτος ολοκληρώθηκε μία μέρα νωρίτερα με τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Ελλάδας. Η Καβάλα νίκησε μέσα στο ΟΑΚΑ την Ένωση, με τέρμα του Ενσαλίβα κι έτσι πήρε.... την πρόκριση για τους “16” του θεσμού, εκεί που θα βρει τον Ολυμπιακό

Λίνεν: Δεν φταίτε εσείς, το λάθος έγινε το καλοκαίρι!

Η “στραβή” βραδιά για την ΑΕΚ ξεκίνησε από... νωρίς. Η αναμέτρηση καθυστέρησε να ξεκινήσει κατά 20 λεπτά, λόγω του ότι υπήρξε καθυστέρηση στην πληρωμή των διαιτητών.

Στο πρώτο 45λεπτο η Ένωση είχε την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορέσει να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία προς το αντίπαλο τέρμα. Αντίθετα, στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, ο Μπρατσιάνι βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Αραμπατζή με το σουτ του να αποκρούεται από τον Έλληνα γκολκίπερ.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα η Καβάλα να ανέβει περισσότερο και σκοράρει. Στο 53’ ο Ντιέ εκτέλεσε το φάουλ με τον Αραμπατζή να διώχνει ασταθώς και τον Ενσαλίβα να “πληγώνει” την παλιά του ομάδα (η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για φάουλ στον πορτιέρε της)

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε καμία απολύτως αντίδραση από την ΑΕΚ για να ισοφαρίσει και μοιραία η Καβάλα πήρε μία μεγάλη πρόκριση, παίρνοντας ταυτόχρονα και την πρώτη της νίκη επί της Ένωσης στην Αθήνα/

Οι φιλοξενούμενοι, τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες,καθώς στο 89’ ο Μπρατσιάνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια