Παραιτήθηκε για δεύτερη φορά ο Μαρτίνης από το Ερρίκος Ντυνάν


Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν ο ΜαρτίνηςΕίναι η δεύτερη φορά που παραιτείται από πρόεδρος του νοσοκομείου ο κ. Μαρτίνης, θυμίζουμε την πρώτη φορά αντικαταστάθηκε από τον κ. Χαράλαμπο Γεωργακόπουλο τ. αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και Ειδικού Γραμματέα του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. που κατά γενική ομολογία άφησε πολύ καλό εργό όσο καιρό έμεινε στην θέση του προέδρου.
Τώρα ο κ. Μαρτίνης αφήνει πάλι την θέση του προέδρου αφού το νοσοκομείο ξαναβούλιαξε στην ανυποληψία, αφήνοντας υπαινιγμούς στην επιστολή του....
προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος

Ο κ. Ανδρέας Μαρτίνης υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ», επικαλούμενος λόγους τους οποίους δεν θέλει να γνωστοποιήσει, για να μην προκαλέσει ζημιά στο Κοινοφελές Ίδρυμα.

Στην επιστολή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ», ο κ. Μαρτινης αναφέρει: 

«Με την παρούσα και για λόγους που εάν τους εξέθετα τώρα θα επέφερα ζημία στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Κοινωφελές Ίδρυμα ''ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ'', που θεωρείται ''παιδί μου'', αναγκάζομαι να παραιτηθώ από πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Το μέλλον θα τα καταδείξει όλα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια