Βουλευτές ΑΝ.ΕΛ. για τον αρχηγό τους Πάνο Καμένο , Είναι προδότης, δειλός και ανεύθυνος. Υπο διάλυση το κόμμα.


Ένα κόμμα που έγινε με τα ψέμματα από έναν τύπο που έχει διαζύγιο με την αλήθεια, με πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του που στην ουσία είναι το απόλυτο τίποτα !

Τώρα που λέμε για τίποτα μην ξεχνάμε ότι τον τίτλο τον κατέχει δικαίως ο ανεκδιήγητος Δημητράκης. Μην μου πείτε ότι δεν ξέρετε τον Δημητράκη που το παίζει και όμορφος εκεί στο υπουργείο του ;

Έκτακτη συνεδρίαση....
αυτή την ώρα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων απόντος του Πάνου Καμμένου.
Επεισοδιακή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής.
Ο Πρόεδρος του κόμματος μίλησε για λίγα λεπτά και έφυγε και αυτό εξόργισε τους βουλευτές.
Κάποιοι λένε ότι το κόμμα είναι στα πρόθυρα διάσπασης μετά από όσα έγιναν στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής τους. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ασκήθηκε έντονη κριτική στον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο από τους κυρίους Ζώη, Μαρκόπουλο και το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιώργο Αναγνωστόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε στην αρχή της συνεδρίασης και όσο ήταν εκεί οι κάμερες για να ανακοινώσει την διεξαγωγή συνεδρίου.

Στην συνέχεια, βουλευτές και στελέχη του κόμματός του, του είπαν να μην αποχωρήσει αλλά να συζητήσουν διεξοδικά εσωκομματικά θέματα, αλλά εκείνος πολύ προκλητικά τους απάντησε: "Δεν θέλω να συζητήσω μαζί σας", και αποχώρησε.

Τα τρία σημεία στα οποία διαφωνούν κορυφαία στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ είναι: η θέση Καμμένου να υιοθετηθεί το δολάριο ως νόμισμα, ότι ζητάει εκλογές και να παραιτηθούν οι βουλευτές για να τις εκβιάσουν και το "ύποπτο" όπως το χαρακτηρίζουν άνοιγμα που κάνει για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Επίσης, κορυφαίο στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τινάχτηκε στον αέρα η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής: «Αιτία υπήρξε το ότι ο κ. Πάνος Καμμένος προκειμένου να μην γίνει συζήτηση για θέματα εξόχως σοβαρά, τόσο για τη γραμμή όσο και για την πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος, αλλά και για ζητήματα ηθικής τάξης, έφυγε αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνους τους βουλευτές και τη Διοικούσα Επιτροπή».

Κατόπιν τούτου, κοινοβουλευτικά και μη στελέχη τον κατηγορούν ότι «απέδρασε» από τη συνεδρίαση επιδεικνύοντας «απαράδεκτη για αρχηγό κόμματος δειλία και ανευθυνότητα» μπροστά στα κρίσιμα ερωτήματα που θα καλούνταν να απαντήσει, είπε το κορυφαίο στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια