«Ψάξτε στον καταυλισμό το δολοφόνο» λέει ο παππούς του κατακρεουργημένου παιδιού στα Μέγαρα

Το παιδί που δολοφονήθηκε άγρια με μαχαίρι στην περιοχή Βλυχός ήταν 16 και όχι 12 ετών σύμφωνα με τον παππού του 
Δε φταίνε οι Πακιστανοί για το φόνο είπε στους αστυνομικούς 
Μίλησε για έχθρα από παλιά μεταξύ οικογενειών 
Τον βρήκε στις 06:00 τα ξημερώματα παιδί από τον καταυλισμό 
Έμενε στη Μάνδρα, αλλά πήγε σε Μέγαρα για να περάσει το βράδυ με τα ξαδέρφια του....
Νέα δεδομένα προκύπτουν στην απίστευτης αγριότητας δολοφονία ανήλικου αγοριού στην περιοχή «Βλυχός» Μεγάρων. Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως το παιδί που δολοφονήθηκα αγριότατα ήταν 12 ετών. Ήταν 16. Και πάλι αθώος. Το αποκάλυψε ο παππούς του στην αστυνομία. Όπως αποκάλυψε και ότι κάποιος προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τις έρευνες όταν υποστηρίζει πως πίσω από τη δολοφονία του παιδιού βρίσκονται Πακιστανοί που μένουν κοντά στον καταυλισμό.

Όλα όσα ισχυρίζονται στον καταυλισμό περί Πακιστανών δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και όσοι τα λένε προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες, φέρεται να είπε ο τραγικός παππούς στην αστυνομία. Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: τον δολοφόνο ψάξτε να τον βρείτε μέσα στον καταυλισμό! Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχει από παλιά έχθρα μεταξύ οικογενειών.

Ήταν οι κάτοικοι του καταυλισμού που έστρεψαν τις υποψίες τους στο διπλανό καταυλισμό, στους αλλοδαπούς δηλαδή που έχουν στήσει παραπήγματα κοντά στον καταυλισμό των τσιγγάνων και με τους οποίους υπάρχουν προστριβές εδώ και χρόνια.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Ο ανήλικος βρέθηκε δολοφονημένος στις 06:00 τα ξημερώματα από ένα άλλο παιδί του καταυλισμού. Ο δολοφόνος τον είχε παραμορφώσει με χτυπήματα σε όλο του το κορμί. Χτυπήματα που έδειχναν μίσος. 
Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες το παιδί έφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά, το στήθος και τον λαιμό. 

Κανείς δεν γνωρίζει αν το έγκλημα έγινε στο σημείο που βρέθηκε το παιδί ή εάν ο δράστης το μετέφερε εκεί
Οι πληροφορίες του Newsit αναφέρουν ότι τα τραύματα προήλθαν είτε από μεγάλο μαχαίρι, είτε ακόμη και από τσεκούρι. Κοντά στο σώμα του παιδιού έχει εντοπιστεί ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 30 εκατοστών που η λαβή του είναι τυλιγμένη με μονωτική ταινία και οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα να είναι αυτό το όπλο του εγκλήματος.

Το κορμί του άτυχου παιδιού βρέθηκε στην άκρη του καταυλισμού των τσιγγάνων στον Βλυχό των Μεγάρων. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο 16χρονος έμενε στην περιοχή της Μάνδρας Αττικής και πήγε στα Μέγαρα για να περάσει το βράδυ στο σπίτι της θείας του.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής πήγαν στο σημείο της άγριας δολοφονίας με ιδιαίτερες επιφυλάξεις καθώς υπήρχε η ανησυχία ταραχών ανάμεσα σε οικογένειες τσιγγάνων της περιοχής, αλλά και ξέσπασμα οργής από την οικογένεια του ανήλικου θύματος.

Όλες οι πληροφορίες μιλούν για ένα έγκλημα πρωτοφανές σε αγριότητα. Ο δράστης του κατάφερε τόσο πολλά τραύματα που αρχικά ήταν δύσκολη και η αναγνώριση. Τα χτυπήματα στο πρόσωπο οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είχε σκοπό να βασανίσει το παιδί, μοιάζουν με χτυπήματα εκδίκησης και τιμωρίας... 

Δραματική ιστορία
Το άτυχο παιδί ήταν ορφανό. Έχε χάσει τη μητέρα του. Ο πατέρας του το είχε εγκατέλειψε και έμενε με τους παππούδες του στη Μάνδρα. 
Πριν 2 ημέρες το παιδί πήγε στον καταυλισμό των Μεγάρων για να περάσει μερικές ημέρες με τα ξαδέλφια και τη θεία του.
Χθες τη νύχτα λίγο μετά τις 10 το το παιδί αποφάσισε να πάει μια βόλτα στον καταυλισμό. 
Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που οι συγγενείς του το είδαν ζωντανό. 
Οι αστυνομικοί εκφράζουν πολλές επιφυλάξεις για το τι μπορεί να συνέβη τη νύχτα. Αν κάποιος αναζήτησε το παιδί ή όχι. Γιατί δεν ενημερώθηκε η αστυνομία παρά μόνο μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος.
Οι κάτοικοι του καταυλισμού δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν σχεδόν τίποτε για το αγόρι. Λένε ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγαινε στον καταυλισμό.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια