Μπέος σε Κούγια θα σε γ@μ@σω κοντέ.


H κόντρα Αλέξη Κούγια και Αχιλλέα Μπέου καλά κρατεί. Κάθε τους συνάντηση και ένας.. μικρός πόλεμος! Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ των δύο ανδρών γυρίστηκε σε καφετέρια στο κέντρο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο των δημοσίων σχέσεων του καταστήματος  ο κ. Μπέος πλησίασε στο τραπέζι του κ. Κούγια όπου ο τελευταίος καθόταν ατάραχος, έτρωγε....
το φαγητό που είχε παραγγείλει και προς στιγμή πήγε να δημιουργηθεί μια σύγχυση αλλά οι δύο τους δεν έδωσαν παραπέρα έκταση.  Ο κ. Μπέος απομακρύνθηκε από το τραπέζι βγήκε εκτός μαγαζιού και δεν δεν υπήρχε σωματική επαφή αλλά του είπε: «Να σου κάτσει στο λαιμό».

Μάλιστα σύμφωνα με τον υπέθυνο του μαγαζιού το είπε πολύ δυνατά έξω από την είσοδο ώστε να το ακούσουν μέσα όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού.

Ο διάλογος που είχαν οι δύο άνδρες έχει ως εξής:
Μπέος: Π... κοντέ έλα πιο κοντά μου...
Κούγιας: Άσε με...
Μπέος: Π... κλαις...;
Κούγιας: (Έπειτα από πέντε λεπτά προς τον σερβιτόρο) Να παραγγείλω;
Μπέος: Στο λαιμό να σου κάτσει ο καφές κοντέ...
Κούγιας: Δεν σου μιλάω μαλάκα...
Μπέος: Φώναξε τους μπάτσους ρε κοντέ. Παρ' τους τηλέφωνο να μου κάνεις μήνυση...
Κούγιας: Εγώ θα σε γ...
Μπέος: (Τραβώντας τη γραβάτα του Κούγια) Θα σε γ... κοντέ...
Κούγιας: Επίθεση για να μην καταθέσω εναντίον τους.

Ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στο STAR τόνισε: «Έγινε μια εκβιαστική επίθεση από τους πρωταγωνιστές της εγκληματικής οργάνωσης που λόγω του 18μηνου βρίσκονται ελεύθεροι εκτός των φυλακών. Η επίθεση αυτή αποσκοπούσε στο να καμφθώ και να μην καταθέσω εναντίον τους αφού είμαι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας σε αυτήν.Κινήθηκε αμέσως η υπηρεσία προστασίας μαρτύρων η οποία κλήθηκε και προσπάθησε να τους συλλάβει. Αυτοί το σκασαν από πλάγιες εισόδους και καταζητούνται».

πηγή: star

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια