ΑΧ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ


Είδα σήμερα δημοσιευμένα τα πρώτα ονόματα των  νέων Διοικητών των Νοσοκομείων και ειλικρινά αναρωτήθηκα Πρωθυπουργέ μου ως πότε πια θα διορίζονται οι συνήθεις ύποπτοι σε αυτές τις θέσεις. Χάθηκαν οι νέοι άνθρωποι με τόσα πτυχία και σπουδές, χάθηκαν....
οι άνθρωποι που δεν έχουν διαβρωθεί από το σύστημα.  Ας δούμε επιτέλους και καινούργια πρόσωπα που ίσως να κάνουν καλύτερη δουλειά από αυτούς που χρόνια τώρα λυμαίνονται αυτές τις θέσεις χωρίς να κάνουν τίποτε ουσιαστικό.  

Δηλαδή με τι κριτήρια διορίστηκαν αυτοί οι άνθρωποι Πρωθυπουργέ μου, μήπως με μόνο κριτήριο  τις κομματικές τους διασυνδέσεις?  ( Φυσικά όλων των κομμάτων).  Μήπως θα έπρεπε να αλλάξει η διαδικασία για την πλήρωση των θέσεων των Διοικητών των  πάσης φύσεως οργανισμών. Να μπουν επιτέλους οι άξιοι και όχι οι άνθρωποι με κομματικές διασυνδέσεις.  Επιτέλους ας γίνει και στην Ελλάδα ότι γίνεται στις άλλες χώρες, στις οποίες οι διορισμοί γίνονται χωρίς κομματικά κριτήρια , γι αυτό άλλωστε λειτουργούν και οι Υπηρεσίες με σωστό τρόπο.

Αχ Πρωθυπουργέ μου πότε επιτέλους θα γίνουν τα πράγματα έτσι όπως πρέπει και όχι όπως είθισται?
ΤΑΚΗ ΡΟΥΛΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια