Κάθε μέρα, κι ένας! Έφυγε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Κώστας Μαρκόπουλος


Λίγη ώρα πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος, ο Κώστας Μαρκόπουλος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αφήνοντας αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου για το non paper. Είναι ο πρώτος βουλευτής του κόμματος που παραιτείται.
Στην επιστολή παραίτησής του από την Κ.Ο. του κόμματος, ο κ. Μαρκόπουλος επιτίθεται στον Πάνο Καμμένο τόσο για το....
περιβόητο non paper του Μαΐου όσο και για τις προσπάθειες συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Μιλά για μικρό και μονοπρόσωπο κόμμα, ενώ για το non paper που φέρεται να έδωσε στις 14 Μαΐου ο ίδιος ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, λέει πως «παρήχθη εν αγνοία μας (...) και φαίνεται να άφησε ο Πάνος Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε εμμέσως χθες σε τηλεοπτική συνέντευξη». Σημειώνει δε ότι αρχικά πίστεψε τον πρόεδρο του κόμματος «αλλά φαίνεται πως αδικήσαμε τον θεσμό και το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας. Πώς άλλωστε να φανταζόμασταν, ότι διαπραγματευόταν με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, την συμμετοχή μας στην Κυβέρνηση και την ανάληψη υπουργικών θώκων. Παραπλανηθήκαμε και αδικήσαμε». 

Ο βουλευτής Ευβοίας μιλά για στιγμιαίους εντυπωσιασμούς και λαϊκίστικα πυροτεχνήματα άνευ ουσίας, για χαοτική άσκηση μικροπολιτικής και για το... φλερτ με το δολάριο «χωρίς καν να γνωρίζουμε τι σημαίνει αλλαγή νομίσματος, οι συνέπειες της και αν "το δολάριο μας θέλει"». 

Κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο για «απόδραση από το διάλογο, την άρνηση ανάληψης ευθυνών και την πρωτοφανή προσβολή όλων μας». 

Και καταλήγει: «Έκανα ότι μπορούσα για να αλλάξω την μεθοδολογία, τον ερασιτεχνισμό και την χαοτική αντίληψη.(...) Γνωρίζω ότι θα ακολουθήσουν ύβρεις και συνομωσιολογικές επεξηγήσεις της απόφασης μου, αλλά δεν με αγγίζουν».
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια