Τα πιτσιρίκια που τα βάφτισαν ποδοσφαιριστές και τα εγκληματικά λάθη του Λίνεν θα ρίξουν την ΑΕΚ κατηγορία.

Καμία σωτηρία δεν υπάρχει για την ΑΕΚ μετά την νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Πανθρακικό που έπαιζε σχεδόν με μισή ομάδα.
Ανίκανη να δημιουργήσει έστω και μια καλή φάση σε όλο τον αγώνα έχασε φυσιολογικά από την ακριτική ομάδα, αλλά χρειάστηκε να βάλει το χέρι του και το κοράκι που σφύριξε το παιχνίδι, ο Ζαχαριάδης.
Είχα πει πολύ καιρό τώρα να μην ξαναδώ....
την ΑΕΚ σε παιχνίδι και να βλέπω το αποτέλεσμα όταν τελειώνει (γιατί είμαι σε κρίσιμη ηλικία). Έλα όμως που δεν μπορώ να το κάνω (η αγάπη για την ομάδα βλέπεις) και έτσι πήρα ένα φίλο και πήγα να δω την καψούρα. Τι το ήθελα, ειλικρινά ντρέπομαι να με δουλεύουν όλες οι ομαδούλες της Ελλάδας

Το λέω και το φωνάζω από το καλοκαίρι όταν ο Μαύρος και ο Βλάχος (αλήθεια που χάθηκε αυτός;) έχτιζαν;;;; την νέα ΑΕΚ, ότι με αυτό το υλικό που μάζεψαν δεν έχουμε καμία τύχη για παραμονή στην κατηγορία   Πολλοί φίλοι με έβριζαν ότι δεν ξέρω από μπάλα και ότι αυτή η ομάδα όπως έλεγε και ο Μαύρος σφύζει από ταλέντο, ότι αυτή η μάδα θα γίνει η βάση της Εθνικής μας κάποια μέρα, ότι αυτά τα πιτσιρίκια θα μαμήσουν τους μεγάλους και πολλές άλλες μακακίες.

Σήμερα είδαμε μια ΑΕΚ να κακοποιεί το ποδόσφαιρο για πολλοστή φορά φέτος και φυσιολογικά να χάνει, μόνο με 1-0. Είδαμε κάποια παιδάκια να μην μπορούν να δώσουν την μπάλα στον συμπαίκτη τους στα 3 μέτρα, μια ομάδα που δεν μπορούσε να αλλάξει την μπάλα πάνω από 2 φορές χωρίς να κάνει λάθος (συνολικά έκανε πάνω από 55-60 λάθη), παίκτες που όταν ο αντίπαλος είχε την μπάλα δεν μπορούσαν να την κλέψουν χωρίς να κάνουν φάουλ. Είναι δε τόσο άμπαλοι που μαρκάρουν 3-4 μαζί τον αντίπαλο και δεν μπορούν να τον κόψουν.

Ευτυχώς που ο DIMI ήταν σε καλή μέρα γιατί πηγαίναμε για διασυρμό.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Λίνεν έκανε δηλώσεις έξαλλος με την διαιτησία γιατί μας έσφαξε.
κ. Λίνεν αντί να μιλάτε για διαιτησία δείτε εσείς τι κάνατε λάθος και η ομάδα ήταν σαν μην υπήρχε στο γήπεδο. 

1. Συνεχίζετε να δίνετε θέση βασικού στον Φουρτάδο που αποδεδειγμένα το παλικάρι δεν κάνει για ομάδα 1ης εθνικής αλλά πιστεύω ούτε και για 2ης, και όχι μόνο θέση βασικού αλλά τον αφήνεται μέχρι το 68' μέσα στο παιχνίδι.

2. Σε κάθε αγώνα δίνεται θέση βασικού στον Φέτση αφού όλοι σας λένε ότι το παιδί δεν το κατέχει το άθλημα, ίσως είναι ο μοναδικός παίκτης στον πλανήτη που όταν παίρνει την μπάλα αντί να τη δώσει μπροστά την γυρνάει ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ.(Αυτό λέγεται φόβος ότι θα κάνει λάθος πάσα).

3. Σήμερα βαφτίσατε τον Κοτσαρίδη αριστερό μπακ και ΄πονούσαν τα μάτια μας κάθε φορά που η μπάλα πήγαινε στην πλευρά του, σας εξέθεσε κανονικά.

4. Αφήνετε εκτός ματς τον Κατίδη μέχρι το 73' που ίσως είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης στο ρόστερ της ΑΕΚ. Γιατί κ. Λίνεν ; Μήπως είχατε εντολή από την διοίκηση ; Γιατί αν δεν είχατε πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για το λάθος σας.

5. Η εμμονή του Λίνεν για φουνταριστό τον Παυλή είναι εντελώς απαράδεχτη γιατί το παιδί δεν μπορεί, σαφώς και ο Παυλής αγαπά την ΑΕΚ τόσο πολύ, ίσως περισσότερο από όλους μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παίζει και βασικός.

6. Πρέπει να πείτε στον Φούντα αφού σώνει και καλά θέλετε να τον βάζετε να παίζει εξτρέμ ότι δεν χρειάζεται να τρέχει σαν υστερικό χωρίς να μπορεί να σταματήσει από τη φόρα που έχει. 

Αν κάποιος δει το βιογραφικό του συνταξιούχου Λίνεν θα δει ότι ο άνθρωπος δεν έχει σχεδόν καμία επιτυχία στο ενεργητικό του και ποτέ δεν ήταν προπονητής σε μεγάλη ομάδα εκτός του ΟΣΦΠ για λίγες ημέρες.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι είπαμε ότι η ΑΕΚ ήταν τραγική αλλά όμως υπήρχε ένα ΚΟΡΑΚΙ που εκτέλεσε και αυτό την ΑΕΚ όπως όλοι οι άλλοι μέχρι σήμερα. Δεν άφηνε την ΑΕΚ να πατήσει εύκολα την αντίπαλη περιοχή χωρίς να την κόψει με ανύπαρκτο φάουλ. 

Δεν χρειάζεται να δεις πολλά για να καταλάβεις τι συμβαίνει στη σούπερ λίγκα. Αρκεί η φάση του πέναλτι στον Παυλή για να εμπεδώσεις τι αποτέλεσμα ΔΕΝ θέλουν να έρθει το ματσάκι. Διότι ο Έλληνας φόρ της ΑΕΚ τσιμπάει την μπάλα, ο αντίπαλος φέρνει με δύναμη το αριστερό χέρι στο στομάχι του, τον ανατρέπει και αντί να δείξει πέναλτι ο ρέφερι, φωνάζει τον άσο της Ενωσης και του δείχνει την κίτρινη κάρτα! Είναι σοκαριστικό... Διότι άντε και να συμφωνήσω (που δεν) ότι δεν υπάρχει πέναλτι στον Παυλή, κίτρινη κάρτα γιατί; Επειδή δεν είναι... αόρατος να περάσει και να μην πέσει μέσα από το σώμα του αντιπάλου του; Εκεί φαίνονται όλα, οι προθέσεις του εκάστοτε διαιτητή!


Τελειώνοντας να πω ότι η ΑΕΚ είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και δίκαια βρίσκεται στην τελευταία θέση όσο και αν αυτό μας πονάει.
Πιστεύω ότι αν παίζαμε και στην 2η κατηγορία με αυτούς τους ποδοσφαιριστές πάλι στην ίδια θέση θα βρισκόμαστε.
Δυστυχώς αυτό το σύνολο είναι απαράδεκτο.

Για τις μεταγραφές που λένε πολλοί ότι πρέπει να γίνουν, να θυμίσω ότι μόνο ένα παίκτη μπορεί να πάρει η ΑΕΚ άνω των 24 ετών και αυτός Έλληνας, βέβαια μπορεί να πάρει κάτω των 24 όσους θέλει αλλά μόνο Έλληνες.
Και έναν επιθετικό καλό να πάρει πάλι η ομάδα το ίδιο πρόσωπο θα έχει γιατί η μπάλα δεν φτάνει εύκολα μπροστά.
Η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 5 παίκτες έτοιμους για ενδεκάδα με αγώνες στα πόδια τους και ποιοτικούς που να μπορούν να αλλάξουν την ροή του αγώνα με μια καλή ενέργεια.
Όμως λεφτά για όλα αυτά δεν υπάρχουν αφού και ο DVDιάδης φαίνεται πως ήταν μούφα.
Άρα η μοίρα μας είναι προδιαγεγραμμένη.

Υ.Γ Αυτός ο μεγάλος γυμναστής που θέλει οι ποδοσφαιριστές να τον κοιτάνε στα μάτια μπορεί να μας πει γιατί η ομάδα μετά το 60 σέρνεται και ζητούν όλοι αλλαγή ; 
Ναι για τον Πήδουλα λέω που κάποιοι φωνάζουν ότι η δουλειά που κάνει είναι επιστημονική και ότι είναι πολυτέλεια για την ΑΕΚ αυτός ο επαγγελματίας.
Εγώ θα πω αυτό που είπα πριν λίγες ημέρες ότι το παλικάρι είναι για να γυμνάζει κατσίκες ή αγριοκάτσικα στα Ιμια.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια