Μακελειό με 27 νεκρούς σε δημοτικό σχολείο στο Κονέκτικατ! - Mικροί μαθητές τα περισσότερα θύματα - Νεκρός βρέθηκε και δεύτερος ένοπλος

Λουτρό αίματος σε δημοτικό σχολείο  στο Νιούτον του Κενέκτικατ - 18 οι νεκροί μαθητές μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ
Πατέρας ενός από τους μαθητές είναι ο δράστης σύμφωνα με το CBS
Aνεπιβεβαίωτες πληροφορίες και για δεύτερο ένοπλο
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ....

Πάνω από 100 πυροβολισμοί ακουστηκαν μέσα στο δημοστικό σχολείο του Νιουτάουν στο Κονέκτικατ και σύμφωνα με πληροφορίες οι νεκροί μπορεί να είναι και 27, μεταξύ των οποίων 18 παιδιά.
Όλα τα σχολεία της περιοχής έχουν κλείσει μετά το περιστατικό, όπως ανακοίνωσε η αρχή που είναι αρμόδια για τα δημόσια σχολεία του Νιούτον.



Οπως μεταδίδει το CBS News, ο δράστης είναι πατέρας ενός από τους μαθητές του σχολείου, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα κίνητρα της πράξης του.
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο ψυχολόγος και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Sandy Hook.
Οπως επίσης μεταδίδει η εφημερίδα Hartfort Courant, επικαλούμενη πηγές από το σχολείο, αναζητούνται τα ίχνη μιας ολόκληρης τάξης του σχολείου μετά την επίθεση.
Κατά τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης επικράτησε χάος. «Ολοι βρίσκονταν σε κατάσταση υστερίας, γονείς και μαθητές. Υπήρχαν παιδιά που έβγαιναν μέσα από το σχολείο ματωμένα» δήλωσε ένας από τους γονείς.


Σύμφωνα με τις εικόνες που μεταδίδουν τηλεοπτικά δίκτυα, πολλά ασθενοφόρα καθώς και οι γονείς των μαθητών έχουν σπεύσει στο δημοτικό σχολείο.

Στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook φοιτούν παιδιά ηλικίας 5 με 10 ετών.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια