Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013

Ετήσιες Προβλέψεις Ταρό 2013
Το 2013 είναι μια χρονιά που καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα στα συναισθήματα και τη λογική. Θα επιτρέψουμε στη φωνή της λογικής να πνιγεί στην αντάρα της συναισθηματικής τρικυμίας, ή θα αφήσουμε τη δύναμη του νου να μας καθοδηγήσει;
Η κάρτα των Εραστών που επηρεάζει το 2013 μας συμβουλεύει να συνειδητοποιήσουμε ότι τα συναισθήματα του φόβου που αναστατώνουν το νου -όπως όλα τα συναισθήματα- είναι από τη φύση τους εφήμερα. Ο χρόνος τα αλλάζει, τα απαλύνει, τα εξαντλεί. Η νοημοσύνη από την άλλη είναι απεριόριστη, και όσο πιο πολύ χρησιμοποιείται τόσο πιο δυνατή γίνεται. Γι' αυτό ας εξετάσουμε τα προβλήματα μας με ηρεμία, χωρίς να τα διογκώνουμε.


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις ταρό για το κάθε ζώδιο:


Κριός (κάρτα VII, Άρμα): Ο τολμών νικά

Γενικά: Το 2013 είναι μια δραστήρια και δημιουργική χρονιά. Με αυτοπεποίθηση και πίστη ακολουθήστε το δρόμο που διαλέξατε. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μην το βάζετε κάτω στις δυσκολίες. Τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει να φτάσετε στο τέρμα, αρκεί να έχει προηγηθεί σκληρή δουλειά, συστηματική προσπάθεια και προσήλωση στους στόχους σας.

Αισθηματικά: Η αγάπη και το μοίρασμα είναι τα όπλα σας για να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή. Οι δεσμευμένοι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της φθοράς, να ανανεωθείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε στην αρχή μιας καινούργιας σχέσης που θα ζεστάνει την καρδιά σας και θα σας ανοίξει νέους δρόμους.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσατε στο παρελθόν, ξεπεράσατε τους ανταγωνισμούς, πήρατε τις σωστές σας αποφάσεις και υλοποιήσατε τους στόχους σας. Βρίσκεστε στο μονοπάτι της επιτυχίας, αλλά το ταξίδι δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας προκειμένου να διατηρήσετε ότι έχετε πετύχει. Στον οικονομικό τομέα η απερισκεψία και η αδράνεια μπορεί να γκρεμίζουν ότι χτίσατε μέχρι τώρα.
--------------------------------------------------------------

Ταύρος (κάρτα VIIΙ, Δικαιοσύνη): Πιάστε τον ταύρο από τα κέρατα

Γενικά: Το 2013 είναι ένας χρόνος προσωπικής ευθύνης. Αντί να διαμαρτύρεστε για όλα αυτά που σας συμβαίνουν και να σπεύσετε να κρίνετε, αναλογιστείτε πρώτα τι κάνατε και ενεργοποιήσατε αυτές τις καταστάσεις. Η ζωή τίποτα δεν μας χαρίζει αλλά και τίποτα δεν μας στερεί και μόνο εμείς φέρουμε την ευθύνη για ό,τι μας προκύπτει αλλά και για όλα όσα αισθανόμαστε.

Αισθηματικά: Ξεκαθαρίστε τα πράγματα και μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά γιατί βρίσκεστε σε οριακό σημείο. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια κρίση στη σχέση σας και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα αποτελέσματα μιας παλιάς κακής συμπεριφοράς σας. Οι αδέσμευτοι, προκειμένου να μην είστε μόνοι, δίνετε πάρα πολλά και στο τέλος γίνεστε πιεστικοί.

Επαγγελματικά - Οικονομικά: Μελετήστε προσεκτικά και με ηρεμία τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της εργασίας σας και χαράξτε την περαιτέρω πορεία σας. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και να είστε πρακτικοί και τίμιοι στις δοσοληψίες σας και θα έχετε την αντίστοιχη ανταμοιβή. Αν προσπαθήσετε να εξαπατήσετε, θα βλάψετε μόνο τον εαυτό σας. Στα οικονομικά χρειάζεται να κάνετε επιπρόσθετες προσπάθειες για αντεπεξέλθετε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας.
--------------------------------------------------------------

Δίδυμοι (κάρτα IX, Ερημίτης): Απαγκιστρωθείτε από τους άλλους

Γενικά: Το 2013 τα σχέδια σας πρέπει να έχουν τη δική σας σφραγίδα. Είναι μια χρονιά που πρέπει να απομακρυνθείτε από εξωτερικές επιρροές, να δείτε ποιοι είσαστε, τι θέλετε, και πως μπορείτε να το αποκτήσετε. Αυτό που έχει σημασία είναι η προσωπική σας άποψη για τα πράγματα και όχι οι γνώμες και οι αξίες των άλλων. Να είστε επιφυλακτικοί και να μην αφήσετε κανένα ν’ αμφιβάλλει για τη σοβαρότητά σας.

Αισθηματικά: Ο ώριμος διάλογος θα μειώσει τις εντάσεις που υπάρχουν και θα αλλάξει τις εντυπώσεις. Οι δεσμευμένοι δείτε τι είναι αληθινά σημαντικό για σας και εκφράστε τα συναισθήματα σας, αντί να μένετε άγρυπνοι τα βράδια. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια, η οποία δεν θα βασίζεται στο σεξ, αλλά στη φιλία και την επικοινωνία.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Προσεγγίστε περισσότερο τον εαυτό σας, ακούστε τις ανάγκες σας και αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας, επενδύοντας σε τομείς που σας δίνουν εσωτερική πληρότητα.

Ξεκαθαρίστε πρώτα από όλα τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε στη δουλειά σας και στη συνέχεια επαναπροσδιορίστε τι σημαίνει για σας το χρήμα, η εργασία, η αναγνωρισιμότητα. Για τη σωστή διαχείριση των οικονομικών σας βάλτε ένα πρόγραμμα και αποφύγετε την άσκοπη κατανάλωση.
---------------------------------------------------------------

Καρκίνος: (κάρτα Χ, Τροχός της Τύχης): Όρτσα τα πανιά

Γενικά: Το 2013 η θεά τύχη αποφάσισε να σας χαμογελάσει και πράγματα που περιμένατε καιρό τώρα, συμβαίνουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές, ανοίγουν διάπλατα και σας υπόσχονται νέες περιπέτειες. Εντρυφήστε σε αυτό τον άγνωστο κόσμο και προσπαθήστε να αποκομίσετε ό,τι καλύτερο έχει να σας προσφέρει.

Αισθηματικά: Στη ζωή σας πνέει ένας άνεμος αλλαγής που παρασύρει μακριά τις αράχνες του παρελθόντος. Οι δεσμευμένοι βλέπετε τη ζωή με άλλο μάτι και γεύεστε τις μικροχαρές της καθημερινότητας. Για τους αδέσμευτους, η ζωή είναι ένα παιχνίδι. Γυρίζετε σαν τις μέλισσες από λουλούδι σε λουλούδι κι αδιαφορείτε αν ραγίζετε καρδιές στο πέρασμα σας.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι επαγγελματικές ευκαιρίες δεν θα σας λείψουν και τα πάντα συνηγορούν προς όφελος σας. Συμφωνίες και προαγωγές που μέχρι χτες θεωρούσατε αδύνατες, τώρα απλά συμβαίνουν, δίνοντας μια χαρούμενη νότα στη ζωή σας. Ενεργήστε όμως με φρόνηση και μην παρασυρθείτε σε επιπολαιότητες, γιατί θα καταλήξετε πολυτεχνίτες και ερημοσπίτες. Στον οικονομικό τομέα θα προκύψουν αναπάντεχα έσοδα. Το νου σας μη ξανοίγεστε, γιατί όλα θα χαθούν ξαφνικά, όπως ακριβώς ήρθαν.

-------------------------------------------------------------------

Λέων (κάρτα ΧΙ, Δύναμη): Πιστέψτε στις δυνατότητές σας

Γενικά: Το 2013 είναι για σας μια πολύ σημαντική χρονιά. Με τη σωματική και ψυχική δύναμη, αλλά και τα αποθέματα ενέργειας που διαθέτετε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ό,τι επιθυμείτε στη ζωή σας. Αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάματα και να είστε έντιμοι με τον εαυτό σας. Πιστέψτε στις δυνατότητες σας και αφήστε τη δύναμη του πάθους να φουντώσει σε μια μεγάλη φωτιά.

Αισθηματικά: Οι διαφορές σας δεν οφείλονται στην έλλειψη αγάπης, αλλά στον εγωισμό σας και την αδυναμία σας για συμβιβασμό. Οι δεσμευμένοι συζητήστε ό,τι σας απασχολεί κι εστιαστείτε στα σημεία που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας απομακρύνουν. Οι αδέσμευτοι βασίζεστε στη γοητεία σας και παίζετε παιχνίδια εξουσίας. Έτσι όμως χάνετε την ευκαιρία μιας ουσιαστικής σχέσης.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι προσπάθειες που έχετε κάνει στο παρελθόν τώρα ανταμείβονται. Με όπλα σας το σθένος και την αντοχή, υπερπηδάτε οποιοδήποτε εμπόδιο σας καθυστερεί και υλοποιείτε τα σχέδια σας. Η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη μόνο αν δώσετε όλες σας τις δυνάμεις κι αφιερωθείτε στο πλάνο που έχετε κάνει. Στον οικονομικό τομέα, να έχετε μέτρο και να αποφύγετε τα έξοδα εντυπωσιασμού.

------------------------------------------------------------------

Παρθένος (κάρτα ΧΙΙ, Κρεμασμένος): Αλλάξτε συνήθειες

Γενικά: Το 2013 είναι ο κατάλληλος χρόνος για να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια. Η μέχρι τώρα συμπεριφορά σας, σας έχει οδηγήσει μόνο σε πισωγυρίσματα, πράγμα που σας έχει κάνει κάπως αναίσθητους και απαθείς. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να αλλάξετε συνήθειες και να συνειδητοποιήστε ότι κάνοντας τα ίδια πράγματα θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα.

Αισθηματικά: Για να λύσετε τα προβλήματα σας αλλάξτε προσανατολισμό. Οι δεσμευμένοι έχετε εγκλωβιστεί σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Για να βγείτε από αυτό το τέλμα, δείτε τι κάνετε λάθος και απορρίψτε ότι δεν σας ταιριάζει. Οι αδέσμευτοι έχετε κολλήσει σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, το οποίο έχει φύγει ανεπιστρεπτί από τη ζωή σας.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι καθυστερήσεις και η στασιμότητα καθυστερούν τα σχέδια σας. Αυτά όμως δεν παρουσιάστηκαν ξαφνικά. Δεν πήρατε στα σοβαρά τις μικρολεπτομέρειες που δημιουργούσαν αυτές τις καθυστερήσεις, κι έτσι δεν κάνατε τις σωστές εκτιμήσεις. Η λύση σας είναι να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε αποκλίνει από το δρόμο σας και να αλλάξετε μεθόδους. Στον οικονομικό τομέα κινηθείτε συντηρητικά και αποφύγετε να βάλλετε μεγάλες υποχρεώσεις.

-------------------------------------------------------------------

Ζυγός (κάρτα ΧΙΙΙ Θάνατος): Είστε σε τροχιά αλλαγών

Γενικά: Το 2013 η ζωή σας αλλάζει οριστικά. Ένας κύκλος κλείνει και ένας καινούργιος ανοίγει. Αυτό μπορεί να αναφέρεται στο τέλος της μοναχικής ζωής μετά από ένα γάμο, την μετακόμιση σε έναν άλλο τόπο, το τέλος των σπουδών και την είσοδο στον εργασιακό στίβο ή κάτι που έχει φθαρεί και αναγεννιέται. Ό,τι κι αν είναι, καλοδεχτείτε το.

Αισθηματικά: Ήρθε η ώρα να γράψετε τον οριστικό επίλογο σε μια εμπειρία του παρελθόντος. Οι δεσμευμένοι διανύετε μια περίοδο σύγχυσης κι αμφιβολίας γιατί βλέπετε κάτι που είχατε δεδομένο να αλλάζει. Αλλάξτε αντιλήψεις και ανανεωθείτε. Οι αδέσμευτοι ακολουθείτε καινούργια μονοπάτια, αλλά βρίσκεστε ακόμα σε φάση αποχωρισμού.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Έχετε μπει σε τροχιά αλλαγών. Η εργασία αλλά και οι πεποιθήσεις βρίσκονται σε διαδικασία μεταμόρφωσης, κι αυτό σας ανησυχεί. Τα υπόγεια παιχνίδια που παίζονται πίσω από την πλάτη σας και οι εντάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο, είναι τα σημάδια μιας αρρωστημένης κατάστασης που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Στον οικονομικό τομέα εκκρεμότητες από το παρελθόν θα σας υποχρεώσουν να αναζητήσετε λύσεις.

--------------------------------------------------------------------

Σκορπιός (κάρτα ΧΙV, Εγκράτεια): Συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας

Γενικά: Το 2013 είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και να βρείτε την ψυχική σας γαλήνη. Οι ισορροπημένες σας σχέσεις με τους άλλους και η εναρμόνιση σας με το περιβάλλον θα σας αποδεσμεύσουν από τις αμφιβολίες που σας βασανίζουν και θα φέρουν στη ζωή σας εσωτερική γαλήνη και πληρότητα.

Αισθηματικά: Οι συγκρούσεις και οι δυσαρμονίες εξομαλύνονται και οι σχέσεις αναθερμαίνονται. Οι δεσμευμένοι νοιώθετε περισσότερο ευτυχείς και ικανοποιημένοι με το σύντροφο σας, έχετε βελτιώσει την επικοινωνία σας και αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα κοινά σας ενδιαφέροντα. Για τους αδέσμευτους μια φιλική σχέση εξελίσσετε σε ερωτική.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Αντιμετωπίστε τις υποχρεώσεις σας με νηφαλιότητα και δημιουργήστε μια αρμονική επαγγελματική ατμόσφαιρα. Βρείτε τις ισορροπίες σας ακολουθώντας τη μέση οδό που ούτε σας εξαντλεί ούτε σας επιτρέπει να μένετε άπραγοι. Προσεγγίστε τις καταστάσεις που σας δημιουργούσαν μέχρι χτες άγχος, με ήρεμο τρόπο, και δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Στον οικονομικό τομέα αντιμετωπίστε τις εκκρεμότητες σας με σύνεση.

----------------------------------------------------------------------

Τοξότης (κάρτα XV, Διάβολος): Η ακαταμάχητη γοητεία του πειρασμού

Γενικά: Το 2013 διανύετε μια περίοδο που όλες σας οι προσπάθειες επικεντρώνονται να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Το γεγονός αυτό από μόνο του δεν είναι κατακριτέο. Αν όμως αυτή σας η αναζήτηση καταντήσει εμμονή και κυριευμένοι από τον πυρετό του χρυσού εγκαταλείψετε αγαπημένα πρόσωπα και σημαντικούς τομείς της ζωή σας, τότε δημιουργείται πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό.

Αισθηματικά: Οι γοητευτικοί πειρασμοί κρατάνε λίγο, αλλά η θλίψη πολύ. Οι δεσμευμένοι έχετε διάθεση για γαργαλιστικές καταστάσεις με ή χωρίς το σύντροφο σας. Να θυμάστε όμως ότι όποιος παίζει με τη φωτιά, στο τέλος θα καεί. Οι αδέσμευτοι προσέξτε γιατί τα πλάσματα που σας σαγηνεύουν είναι αδίστακτα κι ευχαρίστως θα σας ποδοπατήσουν.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Το χρώμα του χρήματος και η γοητεία της εξουσίας σας έχουν ξελογιάσει. Παρ’ όλα αυτά καλό θα ήταν να εξετάσετε προσεκτικά τα κίνητρα των ανθρώπων που σας πλησιάζουν αυτό το διάστημα. Αποφύγετε να δεχτείτε βρώμικες συμφωνίες που σας υπόσχονται τρελά κέρδη και μεγαλόπνοα σχέδια που αντίκειται στις αρχές σας. Στον οικονομικό τομέα αν δεν μειώσετε ικανοποιητικά τις σπατάλες και τις υπερβολές σας, θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

------------------------------------------------------------------

Αιγόκερως (κάρτα XVI, Πύργος): Γκρέμισμα παλιών αντιλήψεων

Γενικά: Το 2013 απρόσμενα γεγονότα θα γκρεμίσουν παλιές σας αντιλήψεις. Αυτό μπορεί στην αρχή να σας σοκάρει, αλλά μόλις το ξεπεράσετε θα αντιληφτείτε με ανακούφιση ότι απαλλαχτήκατε από άχρηστα φορτία. Αυτή η υπέρβαση μπορεί να συμβεί είτε από εξωτερικά γεγονότα, είτε επειδή εσείς θα αλλάξετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα.

Αισθηματικά: Κόψτε τις αλυσίδες από τα πόδια σας και ατενίστε με αισιοδοξία ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Οι δεσμευμένοι απαλλαγείτε από παλιές συνήθειες που δεν σας ικανοποιούν πλέον και δημιουργήστε συνθήκες που θα σας χαρίσουν μια ενδιαφέρουσα συμβίωση. Οι αδέσμευτοι θα περπατήσετε σε νέα μονοπάτια και θα πειραματιστείτε με καινούργια πρόσωπα.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Οι ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα που αυτή τη στιγμή σας τρομάζουν, θα είναι η αιτία να ξεφύγετε από μια φυλακή, έστω και γνώριμη. Μην αποθαρρύνεστε από αυτό που φαίνεται σαν καταστροφή, καθώς θα σας ωθήσει σε μια νέα κατεύθυνση κι αν την εκμεταλλευτείτε σωστά θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω. Στα οικονομικά, παλιές αμαρτίες θα σας ταλαιπωρήσουν. Βάλτε πρόγραμμα κι αποφύγετε νέες υποχρεώσεις.

--------------------------------------------------------------

Υδροχόος (κάρτα XVII, Αστέρι): Το ραβδί της καλής νεράιδας

Γενικά: Το 2013 θα είναι η χρονιά που θα σας ανταμείψει για τις περσινές ταλαιπωρίες. Αυτά που σχεδιάζετε, όχι μόνο θα πραγματοποιηθούν, αλλά θα αντέξουν και στο χρόνο. Να έχετε εμπιστοσύνη και πίστη στο μέλλον. Τραβήξτε το δρόμο που χαράξατε και να είστε σίγουροι ότι το τυχερό σας αστέρι θα σας βοηθήσει.

Αισθηματικά: Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Οι δεσμευμένοι, ό,τι προβλήματα κι αν είχατε τώρα πια είναι παρελθόν. Μοιράζεστε όμορφες στιγμές με το άλλο σας μισό κι ατενίζετε με αισιοδοξία το μέλλον. Οι αδέσμευτοι στη διάρκεια του χρόνου θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ένα άτομο που θα σας χαρίσει ευτυχία.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Χάρη στις δικές σας προσπάθειες, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζατε στον επαγγελματικό τομέα μοιάζουν μακρινοί εφιάλτες. Επιτέλους ο τροχός γύρισε και όλα αυτά που σχεδιάζατε είναι πλέον εφικτά και με ευοίωνες μελλοντικές προοπτικές. Ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον θα συμβάλει ουσιαστικά στην υλοποίηση τους. Στα οικονομικά σας, έρχονται καλύτερες ημέρες.

----------------------------------------------------------------

Ιχθύες (κάρτα XVIII, Σελήνη): Η ουτοπία του φόβου

Γενικά: Το 2013 θα σας δοθούν ευκαιρίες να εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας, να γνωρίσετε τον εαυτό σας, να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και να απελευθερωθείτε από τους φόβους σας. Όταν είστε μπερδεμένοι ή φοβάστε μήπως σας συμβεί κάτι απρόοπτο, ακούστε την εσωτερική σας φωνή κι εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

Αισθηματικά: Ο ονειροπόλος χαρακτήρας γεννάει πάθη και κατασκευάζει κάστρα στην άμμο. Οι δεσμευμένοι παλεύετε με τη ζήλια σας, γιατί νοιώθετε ότι αυτά που σας λέει και σας δείχνει ο σύντροφος σας απέχουν πολύ από την αλήθεια. Οι αδέσμευτοι γυρίστε σελίδα και αφεθείτε σ’ έναν καινούργιο έρωτα. Πριν όμως χαρίσετε την καρδιά σας, αφουγκραστείτε τη διαίσθηση σας.


Επαγγελματικά - Οικονομικά: Αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα που αν τις εκμεταλλευτείτε κατάλληλα, θα βγείτε κερδισμένοι. Ο φόβος όμως η και αβεβαιότητα που σας ταλανίζουν, σας δημιουργούν σύγχυση κι εμποδίζουν την οικονομική σας ανάπτυξη. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε τις καινούργιες ιδέες και να τις εφαρμόσετε σε πρακτικό επίπεδο. Στον οικονομικό τομέα, επικρατεί αστάθεια που σας δημιουργεί ένταση και άγχος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια