«Πότισε»το DNA τους (να κλέβουν πρωταθλήματα)


Ο φόβος, η αηδία και το DNAΌταν έχεις συνηθίσει να κλέβεις φτάνεις σε κάποιο σημείο που το κάνεις ακόμα και όταν δεν έχεις καμία ανάγκη. Θα κλέψεις έστω και αν το ψυγείο σου είναι γεμάτο, έστω και αν έχεις λογαριασμό με έξι μηδενικά. Θα το κάνεις χωρίς να σε νοιάζει στη τελική αν θα κερδίσεις κάτι. Τότε λοιπόν δεν θα σε ενοχλεί....
η ξεφτίλα και δεν θα νιώθεις καμία ντροπή γιατί πλέον το κλέψιμο θα έχει μπει στο DNA σου. Θα είναι για εσένα ο μόνος δρόμος και θα παραμυθιάζεσαι πως τα θύματα που αφήνεις πίσω σου είναι κλαψιάρηδες ή ανίσχυροι που απλά σε ζηλεύουν.

Θα κλέβεις ακόμα και αυτόν που προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, όχι γιατί έτσι θα επωφεληθείς αλλά απλά γιατί μπορείς, γιατί στο κάτω κάτω αυτό ξέρεις να κάνεις και έτσι αυτοικανοποιείσαι και αυτοεπιβεβαιώνεσαι. Όταν μάλιστα η καλοταϊσμένη αυλή σου σε αποθεώσει τότε θα είσαι σίγουρος ότι έκανες και πάλι τα πράγματα όπως έπρεπε και θα πέσεις στο κρεβάτι χωρίς τύψεις.

Η ΑΕΚ έχει τέσσερα ματς μπροστά της και πρέπει να πάρει τέσσερις νίκες. Έδειξε και σήμερα ότι με το 50-50 δεν έχει κανέναν να φοβηθεί. Το καλύτερο που έχει να κάνει η ομάδα είναι να ξεχάσει τι έγινε στο ΟΑΚΑ, να κοιτάξει μπροστά και να ελπίζει πως θα δώσει τα επόμενα παιχνίδια επί ίσοις όροις.

Του Ηλία Τομαρά

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια