Λίγα δηλώνει ο χρυσαυγίτης Μιχαλολιάκος στην εφορία .


Το φορολογικό πρόσωπο του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου δεν έχει καμία σχέση με το πολιτικό πρόσωπο που παρουσιάζει ως αρχηγός της Χρυσής Αυγής μέσα και έξω από τη Βουλή. 
Αν και έχει σηκώσει τη σημαία της διαφάνειας και της ηθικής καταγγέλοντας όλους τους πολιτικούς ως διευθαρμένους ο ίδιος εμφανίζει.....
υπέρογκες δαπάνες για να γλιτώσει φόρους, ενώ συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο «ροζ» ξενοδοχείου στο οποίο απασχολούνται αλλοδαποί εργαζόμενοι. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Έθνος της Κυριακής, παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο που διατηρεί στην πλατεία Αττικής είναι εν λειτουργία από το 2000 και μετά, υποβάλλει μηδενικές δηλώσεις ΦΠΑ αν και οι υπηρεσίες που παρέχει υπόκεινται σε ΦΠΑ και συνεπώς εισπράττει ΦΠΑ από τους πελάτες του.

Πριν από λίγες εβδομάδες τον είδαμε να χαιρετάει ναζιστικά και να διακηρύσσει σε υψηλούς τόνους ότι τα χέρια του είναι καθαρά αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για «βρώμικες δουλειές» και υπόγειες συναλλαγές του πολιτικού συστήματος. 

Οι δουλειές του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και της συζύγου του πάνε από το καλό στο καλύτερο από το 2009 και μετά καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, στις φορολογικές τους δηλώσεις εμφανίζουν ολοένα και αυξανόμενα έσοδα που πέρυσι ξεπέρασαν συνολικά τα 120.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δουλείες του κ. Μιχαλολιάκου και της συζύγου του, σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας, από το 2009 μέχρι και σήμερα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. 

Συγκεκριμένα : το 2009 δήλωσε 20.000 και η σύζυγός του 12.000 ευρώ, το 2010 εμφάνισαν εισοδήματα 23.000 ευρώ και 17.000 ευρώ αντίστοιχα ενώ το 2011 ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε ακαθάριστα έσοδα 103.000 ευρώ από ατομική επιχείρηση. 

Επίθσης η κ. Ζαρούλια την ίδια χρονιά δηλώνει εισοδήματα 33.700 ευρώ από δωρεάν παραχώρηση ακινήτων, καταστημάτων και γραφείων, μεταξύ των οποίων και το ξενοδοχείο, αλλά δεν εμφάνισε εισόδημα από μερίσματα.

Αυτά που υποστηρίζει ο κ. Μιχαλολιάκος σε πολιτικό επίπεδο δεν συμβαδίζουν με τη φορολογική του δήλωση. 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια