Παίζουν ξύλο στις πολυκατοικίες για το...πετρέλαιο


Ακόμα και το 100 κλήθηκε να παρέμβει για να χωρίσει τους ενοίκους που πιάστηκαν στα χέρια κατά τη διάρκεια συνέλευσης της πολυκατοικίας τους  γιατί διαφωνούσαν για το αν θα ανάψουν το καλοριφέρ!
Επεισοδιακές είναι αρκετές από τις γενικές συνελεύσεις ιδιοκτητών και ενοίκων στις πολυκατοικίες της Αθήνας αλλά και της επαρχίας με θέμα το πετρέλαιο θέρμανσης. 
Αλλοι θέλουν....
να ανάψει το καλοριφέρ, άλλοι δε θέλουν και λένε πως δεν προτίθενται να πληρώσουν ούτε το πάγιο που επιβαρυνει το κάθε διαμέρισμα τους. Ετσι η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και πολύ συχνά οι διαφωνούντες παίζουν ξύλο. 

Οπως δήλωσε στο Newsit η κυρία Μαριάνθη Καλαμαράκη, ιδιοκτήτρια της εταιρειας Αλκυων group services που εκδίδει κοινόχρστα "η κατάσταση είναι πολυ δύσκολη. Μονο το 20% των πολυκατοικιών εχουν βάλει πετρέλαιο, αφού οι ένοικοι δεν μπορούν να πληρώσουν . Εχουν παρατηρηθεί καυγάδες μεταξυ ιδιοκτητών κατα τη διάρκεια συνέλευσης ακόμα και περιστατικά όπου κλήθηκε το 100 επειδη οι ένοικοι ήρθαν στα χέρια". 
ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΙΟ 
"Μονο στην περίπτωση που το διαμέρισμα ειναι κενό και σφραγίσει τα καλοριφέρ με υδραυλικό παρουσία του διαχειριστή της πολυκατοικίας . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο ενοίκος η ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται με το πάγιο οπως ορίζει το καταστατικό κάθε πολυκατοικίας" εξηγεί η κυρία Καλαμαράκη. 

Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης η οποία  σήμερα διαμορφώνεται στο 1,33 ευρώ το λίτρο είναι για πολλούς απαγορευτική με αποτέλεσμα πολλες εταιρείες εμπορίας πετρελαίου θέρμανσης και γραφείων έκδοσης κοινόχρηστων να κινδυνεύουν με λουκέτο. 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια