Μετά το σεξ, ήρθε το ξύλο!


Χαμός στην Πάτρα: Μετά το σεξ, ήρθε το ξύλο!Όλα έγιναν πριν από 10 μέρες, σε κατάστημα της Πάτρας και τα είχε όλα: από σεξ μέχρι άγριο ξύλο με μαλλιοτραβήγματα...
Oι δύο Αφρικανές, του πρόσφεραν ερωτική απόλαυση αλλά στη συνέχεια κόντεψαν να του κάνουν το μαγαζί... καλοκαιρινό, επειδή τσακώθηκαν για την αμοιβή!
Όλα άρχισαν πριν....
από έναν μήνα όταν η μία από τις δύο αφρικανές επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον καταστηματάρχη και του είπε ότι μπορούσε να του προσφέρει στοματική απόλαυση με μόλις 5 ευρώ. Ο μαγαζάτορας, που διατηρεί κατάστημα στην οδό Κορίνθου, δέχθηκε, την οδήγησε στη μικρή αποθήκη στο πίσω μέρος του καταστήματος, έκανε τη «δουλειά» του και από τότε η αλλοδαπή άρχισε να τον επισκέπτεται τακτικά.
Στην τελευταία επίσκεψή της, όμως, πήρε μαζί και τη φίλη της προκειμένου με... κάτι παραπάνω, ο έμπορος να έχει διπλή ευχαρίστηση.
Σύμφωνα με το dete.gr, εκείνος δεν είπε όχι. Οι γυναίκες που τον επισκεπτόταν, του είπαν ότι αυτό θα κόστιζε 10 ευρώ. Εκείνος συμφώνησε και προχώρησε στη... διαδικασία με τη φίλη της η οποία προσφέρθηκε αμέσως. Μόλις ολοκληρώθηκε η συνεύρεση, ο καταστηματάρχης έδωσε τα 5 ευρώ σε αυτήν που γνώριζε και τα 10 ευρώ στη φίλη της.
Τότε συνέβη το αναπάντεχο. Ενώ οι τρεις τους βρίσκονταν στην αποθήκη, οι δύο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται. Κι αυτό γιατί η πρώτη ζήτησε το 10ευρω από τη φίλη της με το σκεπτικό ότι επειδή εκείνη έκλεισε το ραντεβού έπρεπε να πάρει τα περισσότερα χρήματα.
Η φίλη της αρνιόταν επικαλούμενη ότι πούλησε το δικό της κορμί κι έτσι οι δυο τους άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζονται. Μέχρι που πιάστηκαν στα χέρια, άρχισαν να μαλλιοτραβιούνται και βγήκαν από την αποθήκη χτυπώντας η μία την άλλη εντός του καταστήματος και μπροστά στα μάτια περαστικών...
newsbomb.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια