Κινηματογραφική καταδίωξη επικίνδυνων κακοποιών στο Ίλιον.


Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τους εντόπισαν και προσπάθησαν να τους συλλάβουν
Οι δράστες έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε αντλία βενζινάδικου
Από θαύμα σώθηκαν ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος αφού οι πυροβολισμοί....
έπεφταν βροχή 
Τραυματίσθηκε ένας από τους κακοποιούς - Είναι δραπέτης των φυλακών Μαλανδρίνου
Ο άλλος διέφυγε με τα πόδια και αναζητείται

Απίστευτη τροπή πήρε ο εντοπισμός ενός ύποπτου αυτοκινήτου στους Αγίους Αναργύρους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στις εννιά το πρωί.

Οι δυο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο κινήθηκαν προς το Ίλιον. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν αλλά ο οδηγός πάτησε γκάζι και έτσι ξεκίνησε καταδίωξη.
Το κόκκινο αυτοκίνητο των δραστών άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Όταν μπήκε στην οδό Ιλίου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μπει στο χώρο του βενζινάδικου στον αριθμό 26 και να πέσει πάνω σε μια από τις αντλίες.

Οι δράστες βγήκαν από το αυτοκίνητο προσπαθώντας να διαφύγουν. Ο ένας από αυτούς, ένας 33χρονος ελληνοπόντιος βγήκε κρατώντας ένα πιστόλι, το έστρεψε εναντίον των αστυνομικών που πλησίαζαν και άνοιξε πυρ.
Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά. Μια απ' τις σφαίρες των αστυνομικών βρήκε τον 33χρονο στην κοιλιά. Ο δεύτερος δράστης, αλβανικής καταγωγής, κατάφερε να διαφύγει απ' το σημείο προς το ρέμα του Ιλίου.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου στο Newsit, την ώρα που έπεφταν οι πυροβολισμοί, τόσο εκείνος όσο και ο υπάλληλος του, κατάφεραν να κρυφτούν και να γλυτώσουν από τις αδέσποτες σφαίρες.
Στην περιοχή άμεσα έσπευσαν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και άνδρες των ΕΚΑΜ καθώς πιθανολογείται ότι και ο Αλβανός κακοποιός είναι οπλισμένος.
Οι αστυνομικοί έχουν δημιουργήσει έναν κλοιό στο ρέμα του Ιλίου αναζητώντας τoν.

Ο τραυματίας κακοποιός που δέχθηκε τη σφαίρα του αστυνομικού στην κοιλιά μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Πατησίων.Όπως αποδείχθηκε ο 33χρονος είναι δραπέτης των Φυλακών Μαλανδρίνου. Έχει καταδικαστεί για κλοπές, είχε λάβει άδεια απ' την οποία δεν επέστρεψε.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια