Η προβληματική Κωνσταντοπούλου και η άγνοιά της για νομικά θέματα.


Μιλάμε ότι η κοπέλα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η καλοαναθρεμμένη Ζωίτσα μεγαλωμένη στα πούπουλα, κατά τα άλλα αριστερής ιδεολογίας (μόνο κατά φαντασία), σπουδαγμένη στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, έχει άγνοια ακόμα και στα νομικά. Πέρα από από την άγνοια της στην πολιτική, πέρα
από τον εκνευρισμό που προκαλεί σε ολόκληρο το κοινοβούλιο κάθε φορά που θέλει να μιλήσει, τώρα μας δείχνει ότι δεν γνωρίζει και την νομική επιστήμη την οποία έχει σπουδάσει.
Εντάξει η ίδια δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται, κάποιος πρέπει να της πει ότι εκθέτει και τον πατέρα της.
Αλήθεια ο Σύριζα γιατί φωνάζει και κατηγορεί τα άλλα κόμματα για οικογενειοκρατία.

Ακόμη μια φορά πιάστηκε αδιάβαστη η Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία προχθές το βράδυ έκανε έναν απίστευτο σαματά επειδή οι υπηρεσίες της Βουλής dεν της έδιναν αντίγραφο της δικογραφίας Ρουμελιώτη.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να κατηγορήσει τον Πρόεδρο της Βουλής ότι δεν θέλει να αποκαλυφθεί η αλήθεια και ότι έχει επιλέξει στρατηγική συσκότισης, παραβιάζοντας ευθέως και τον Κανονισμό της Βουλής.

Σήμερα το πρωί ωστόσο δημοσιεύθηκε η σχετική γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας Βουλής η οποία εκθέτει ανεπανάληπτα την κα Κωνσταντοπούλου. Κι αυτό γιατί οι πανεπιστημιακοί καθηγητές ακυρώνουν το επιχείρημα της νεαράς βουλευτού αναφέροντας λέγοντας ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν οι βουλευτές είναι να διαβάσουν την δικογραφία σε χώρο της Βουλής και όχι να πάρουν αντίγραφα.

Όπως μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά ακόμα και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ορίζει ότι ούτε οι δικαστές παίρνουν αντίγραφα δικογραφιών αλλά τις μελετούν στη γραμματεία του εκάστοτε δικαστηρίου. "Αν δεν υπάρχει ειδική πρόβλεψη που να δίνει τέτοιο δικαίωμα δεν μπορεί να υποστηριχθεί ότι θεμελιώνεται σχετική αξίωση εκ μέρους των βουλευτών, πόσω μάλλον που εν προκειμένω δεν εξυπηρετούνται ανάγκες της υπεράσπισης" αναφέρει το επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια