Αφήστε μας να υποστηρίζουμε όποιον θέλουμε!


του Κώστα Κετσετζόγλου
Όλα τα λεφτά ήταν το τελικό σχόλιο του σχολιαστή της ΝΕΤ: «Παρότι ο Ολυμπιακός εξασφάλισε σήμερα ότι συνεχίζει στο Europa League είδαμε τους παίκτες του να είναι απογοητευμένοι μετά την λήξη του αγώνα. Αυτό σημαίνει πως πια ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει. Είναι Τσάμπιονς Λιγκ»! Μάθαμε λοιπόν πως όταν οι παίκτες μιας ομάδας είναι στεναχωρημένοι μετά την λήξη αγώνα που έχασαν σημαίνει....
πως η ομάδα έχει... ξεφύγει και είναι πλέον επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Αν... πανηγύριζαν θα είχαν ακόμη δρόμο μπροστά τους... Το ακούσαμε κι αυτό και θα ακούσουμε κι άλλα. Υπομονή και όρεξη για γέλιο να έχουμε. Και βέβαια ας σταματήσει κάποια στιγμή αυτή η υποκρισία με τον ΟΣΦΠ που εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα. 

Δεν μπορεί να γίνει αυτό όταν η... μισή Ελλάδα πανηγύρισε το γκολ της Σάλκε όπως έχει πανηγυρίσει εκατοντάδες άλλα στο παρελθόν. Και με κάτι τέτοια παίρνουν θάρρος κάποιοι και μας κατηγορούν που δεν τους... υποστηρίζουμε. Μπορεί η ΑΕΚ να είναι τελευταία, μπορεί πρόσφατα να έχασε από τον ΟΣΦΠ χάρη στον γίγαντα Σιδηρόπουλο όμως κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει να χαρώ όταν χάνει ένα παιχνίδι εκεί που δεν υπάρχουν... Σιδηρόπουλοι. 

Είναι κάτι που γίνεται σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ ομάδων της ίδιας χώρας ή ακόμη περισσότερο της ίδιας πόλης και μόνο εδώ θεωρείται... ποινικό αδίκημα και πάρα πολλοί άνθρωποι υποκρίνονται μιλώντας για το μεγαλείο της... Ελλάδας σε διεθνείς αγώνες ομάδων. ΕΚτός από τις ομάδες μας έχουμε την ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ. Εκεί γινόμαστε όλοι μια γροθιά κυρίως από το 2004 και μετά. Στους αγώνες μεταξύ ομάδων όταν δεν παίζει η ομάδας μας επιτρέψτε μας να υποστηρίζουμε όποιον θέλουμε και να ευχόμαστε να χάσει όποιος δεν γουστάρουμε. Εχει παρατραβήξει το ανέκδοτο.  

Και μια και είπαμε για ανέκδοτα διαβάστε τι δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο δικαιολογόντας τις αποδοκιμασίες που άκουσε ο σέντερ μπακ της Σάλκε και της Εθνικής Ελλάδος από τους οπαδούς του ΟΣΦΠ: «Εμείς τιμήσαμε στο Καραϊσκάκη τον Παπαδόπουλο αλλά αυτός με τις δηλώσεις και την συμπεριφορά του δεν ανταπέδωσε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός για να αναδειχθεί. Που θα ήταν τώρα ο Παπαδόπουλος χωρίς τον Ολυμπιακό; Εμείς, η διοίκηση, πιέζαμε τον Κετσπάγια να τον βάζει να παίζει και να δείξει τα προσόντα του. Και αυτό το πάθος που έμαθε να βγάζει φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού, δεν είναι σωστό να το χρησιμοποιεί εναντίον της πρώην ομάδας του». Σμπόινγκ!

@ Ας αφήσουμε λοιπόν τον ΟΣΦΠ κι ας πάμε παρακάτω. Σε όσους επιμένουν να λένε πως πρέπει να ασχολούμαι μόνο με την ομάδα μου θα παρακαλέσω για άλλη μια φορά να μου επιτρέπουν να ασχολούμαι με ότι θέλω. Στην αγαπημένη μακρινή Αργεντινή ο Νάτσο Σκόκο μαγεύει. Με το 21 στην πλάτη και την φανέλα φετιχ με τις λευκές και γαλάζιες ρίγες απέναντι στην ομάδα που κάθε παιδί που σπάει τα γόνατα του σε όλη την επικράτεια της Αργεντινής έχει ονειρευτεί να σκοράρει αυτός το πέτυχε με την πρώτη. 

Ελειπαν σίγουρα τα μεγάλα ονόματα, το παιχνίδι δεν ήταν επίσημο, το φιλικό δεν ταιριάζει ΠΟΤΕ όταν παίζουν Αργεντινή - Βραζιλία έστω και στην παραλία, αλλά ο Νάτσο έλαμψε. Για άλλη μια φορά τραβάω τα μαλλιά μου που αυτός ο παίκτης δεν ήρθε στην ΑΕΚ λίγο νωρίτερα. Εστω ένα χρόνο. Και που βέβαια έφυγε από την ΑΕΚ για τα... Εμιράτα. Αν ήμουν ο μάνατζερ του θα είχα αλλάξει επάγγελμα. Και βέβαια στην ΑΕΚ πρέπει να δουν την περίπτωση του και να ξέρουν στο μέλλον τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν για να καταφέρουν να πουλήσουν ένα παίκτη στην σωστή ομάδα και κυρίως στην σωστή τιμή. Το κυριότερο; Να κάνουν το συμβόλαιο που θέλουν  με όποιον παίκτη θέλουν, την στιγμή που θέλουν. Πως όμως να γίνουν όλα αυτά όταν η ομάδα χρωστάει; 

Απλά ο Σκόκο αποδείχτηκε τόσο... κωλόπαιδο, που έλεγαν κάποιοι για να καλύψουν την ανικανότητα άλλων, που υπέγραψε ουσιαστικά ένα νέο συμβόλαιο μόνο για να πάρει και η ΑΕΚ λεφτά. Εφυγε με χρήση της ρήτρας την περίοδο που θα ήταν ελεύθερος να πάει όπου θέλει αν δεν είχε υπογράψει το νέο συμβόλαιο. Να τον έχει ο Θεός καλά. Χαίρομαι πραγματικά που ακόμη και στις κακές του μέρες, που όλοι οι παίκτες έχουν, δεν αμφισβήτησα ποτέ ούτε την αξία του, ούτε τον χαρακτήρα του. Να τον έχει ο Θεός καλά, να τον καμαρώνουμε πάντα. Και να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά γιατί είναι τόσο μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ που σίγουρα θα έρθουν κι άλλοι Σκόκο. Και πρέπει από τους επόμενους Σκόκο να πάρουμε τα δεκαπλάσια. Και στο γήπεδο, να μην παίξει π.χ στην θέση που γούσταρε περισσότερο μόνο τους τελευταίους έξι μήνες με τον Μανόλο, και στο ταμείο όταν θα πάει εκεί που θέλει η ΑΕΚ και βέβαια με τα λεφτά που θέλει η ΑΕΚ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια