Χρυσοχοΐδης:Ο...μελετηρός κ. Τσίπρας

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει ακούσει πάρα πολλά για την δήλωσή του «ότι δεν διάβασα το μνημόνιο» και κατά την ομιλία του στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό επιχείρησε να πάρει την…εκδίκησή του κάνοντας επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.
«Επειδή είπατε ότι εγώ δεν διάβασα, ο μελετηρός κύριος....
Τσίπρας εδώ σε αυτή την αίθουσα μελέτησε πολύ καλά το Αργεντίνικο παράδειγμα και μας είπε να το μιμηθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε : «Αυτή την στιγμή η χώρα είναι σε κατάσταση πάλι εκτάκτου ανάγκης, όλος ο Αργεντίνικος λαός είναι στους δρόμους και υπάρχουν δεκάδες αποφάσεις δικαστηρίων εκτός Αργεντινής που καλούν την χώρα να πληρώσει τους κατόχους Αργεντίνικων ομολόγων επειδή υπήρξε μια άτακτη χρεωκοπία. Σε αυτό το καθεστώς θέλετε να μας πάτε εσείς».

Στην συνέχεια ο κ. Χρυσοχοΐδης έστρεψε τα βέλη του κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία αντιδρούσε για τα όσα είπε κατά του προέδρου της Αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Εσείς κυρία μου να διαβάσετε καλύτερα τους κανονισμούς της Βουλής και να μην έχετε αιτήματα για ψηφοφορίες που είναι άκυρες».

enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια