Το λαμόγιο που έφαγε τα λεφτά του κοσμάκη και της ΔΕΗ σκορπούσε μόνο για γαρύφαλλα στα μπουζούκια 80.000


Πολυτελή βίο που ξεπερνά τα όρια της πρόκλησης, με επισκέψεις σε κοσμικά κέντρα και ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, διήγε ο άνθρωπος που κατηγορείται για μία από τις μεγαλύτερες απάτες σε βάρος του Δημοσίου.
Εδώ και εννιά μήνες κατηγορείται για... την εμπλοκή του σε μία από τις μεγαλύτερες απάτες εις βάρος του Δημοσίου που....
είδαν το φως της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών του σκανδάλου των εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος Hellas Power και Energa, διήγε πολυτελή βίο στα όρια της πρόκλησης με συνεχείς επισκέψεις σε κοσμικά στέκια και ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς, συνοδευόμενος από αιθέριες υπάρξεις.

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης τον περασμένο Ιανουάριο αλλά και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του πορίσματος της Αρχής Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα που είχε φέρει στη δημοσιότητα το «Εθνος της Κυριακής», ο 31χρονος, όπως ήταν αναμενόμενο, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει την κοσμική και ανέμελη ζωή, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Ο 31χρονος λάτρης του ακριβού life style ήταν μέχρι πρότινος μόνιμος θαμώνας σε όλα τα σικ μαγαζιά του Κολωνακίου και του Ν. Ψυχικού, ενώ οι μεταμεσονύκτιες εξορμήσεις του σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έδιναν αφορμή για σχολιασμό και κουτσομπολιά...

Πρώτο τραπέζι πίστα

Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, λοιπόν, ο Βασίλης Μηλιώνης, πάντα ντυμένος σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας, επέλεγε να κάθεται με την παρέα του πρώτο τραπέζι πίστα, με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη, ενώ τα καλάθια με τα λουλούδια που «αφιέρωνε» καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς στους αγαπημένους του καλλιτέχνες δημιουργούσαν υπέρογκους λογαριασμούς. Τι κι αν εκκρεμούσαν διώξεις εναντίον του;

Οπως φαίνεται, οι δικαστικές περιπέτειες όχι μόνο δεν πτόησαν τον Β. Μηλιώνη, αλλά θα μπορούσε να πει κανείς ότι τον εξώθησαν να ζει την κάθε νύχτα σαν να ήταν η τελευταία της «ελευθερίας του». Οι μετρ και τα γκαρσόνια είχαν να λένε για τη γενναιοδωρία του και την «έξω καρδιά» συμπεριφορά του.

Το ίδιο φημισμένη ήταν και η αδυναμία του πρώην -πλέον- επιχειρηματία στις συντροφιές πανέμορφων γυναικών που κινούνται στον χώρο του μόντελινγκ. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων τον έχουν «ζηλέψει» στο πλευρό της εκθαμβωτικής Σύλβιας Παπαδάκη, εστεμμένης Playmate του 2008 σε στιγμές ξέφρενης διασκέδασης.

Αντίστοιχες κοινές εμφανίσεις έχουν καταγραφεί και σε πολυσύχναστες παραλίες της Μυκόνου, ακόμη και εκτός των συνόρων. Λέγεται μάλιστα ότι ο Β. Μηλιώνης, μαθημένος στην? καλοπέραση, ταξίδευε με ιδιωτικό αεροπλάνο μέχρι το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι, απολάμβανε τις βουτιές στις εξωτικές Μπαχάμες με την παρέα του, ενώ έδινε το παρών σε εγκαίνια νυχτερινών κέντρων.

Μια από τις νυχτερινές εμφανίσεις του που συζητήθηκε, ακριβώς επειδή πολλοί από τους θαμώνες αναγνώρισαν δίπλα τους τον πρωταγωνιστή ενός πολύκροτου σκανδάλου, ήταν τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Ιουνίου 2012, στο μαγαζί που εμφανιζόταν το δίδυμο Ρουβά - Αντύπα. Το κοινό που είχε γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα «ξορκίζοντας» την κρίση με τον? παραδοσιακό ελληνικό τρόπο, παραληρούσε στα τραγουδιστικά κελεύσματα του Σάκη.

Η παρέα του Βασίλη Μηλιώνη, με «πρωταγωνιστή» τον 31χρονο επιχειρηματία, ήταν ο λόγος για τον οποίο το ποπ είδωλο? χάθηκε πίσω από ένα βουνό γαρίφαλα. Σύμφωνα με τη φήμη που ταξίδεψε στόμα με στόμα από το νυχτερινό κέντρο σε όλες τις in πιάτσες της πόλης, η «ζημιά» άγγιξε τα 80.000 ευρώ...

ποιος ειναι
Οι σπουδές στο Λονδίνο και τα πανάκριβα αυτοκίνητα

Ο Βασίλης Μηλιώνης γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Σπούδασε Business Administration στο γνωστό Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και μάλιστα κατέχει Msc in Energy, Trade and Finance από το Cass Business School της βρετανικής πρωτεύουσας. Οπως σημειώνεται στο βιογραφικό του, η σταδιοδρομία του ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 25 ετών, ως εργαζόμενος στο τμήμα εμπορίας πετρελαίου και υγραερίου της εταιρείας Clarksons του Λονδίνου, από τον Σεπτέμβριο του 2005 έως τον Οκτώβριο του 2006. Λίγο αργότερα, δούλεψε ως υπεύθυνος στην εταιρεία Teletrans Group of Companies μέχρι τον Δεκέμβριο του 2001. Τελικά, στις αρχές του 2008 αποφάσισε να προχωρήσει στην ίδρυση της Aegean Power, της οποίας υπήρξε διευθύνων Σύμβουλος. Η εταιρεία μετονομάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 σε Hellas Power. Τον Φεβρουάριο του 2012 κατηγορήθηκε για το γνωστό ως «σκάνδαλο υψηλής τάσης». Με επίσημη ανακοίνωσή του, ισχυρίστηκε ότι από τις 13 Νοεμβρίου του 2011 δεν είχε σχέση με οτιδήποτε αφορούσε την εταιρεία Hellas Power, αφού την πούλησε σε ρωσοαραβικών συμφερόντων fund. Πριν από λίγες μέρες, συνελήφθη, ύστερα από ένταλμα του ανακριτή.

Ενα από τα χόμπι που θα στερηθεί το επόμενο διάστημα ο Β. Μηλιώνης είναι τα αυτοκίνητα. Τακτικοί θαμώνες σε in στέκια ισχυρίζονται ότι τον έχουν δει να καταφθάνει με διαφορετικά πανάκριβα μοντέλα. Μάλιστα, η αγάπη του για την οδήγηση «στα όρια» λέγεται ότι είναι τόσο μεγάλη, ώστε να δηλώσει δις συμμετοχή στον διεθνή αγώνα πολυτελών αυτοκινήτων Dustball 4000, στο τιμόνι μιας Porsche Cayenne Turbo...
ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια