ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ «LIFO» ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»


Κύρα Αδάμ

Γιά την αποκατάσταση της αλήθειας, σχετικά με το δημοσίευμα του «LIFO» γιά την «Ε»:

Το θέμα της διένεξης της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. με την Εταιρεία του κ. Σερ. Φυντανίδη συζητήθηκε σε γενική συνέλευση, με αρχική πρόταση την κήρυξη απεργίας, παρόντων μέχρι....
κάποιου σημείου αυτής της διαδικασίας, των κ.κ. Θαν. Τεγόπουλου και Σερ. Φυντανίδη. Κατά τη συζήτηση αυτή, έλαβα το λόγο και υποστήριξα ότι η οικονομική διαφορά των δύο εταιρειών, αυτής της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και αυτής του Σερ. Φυντανίδη, δεν αφορά τους εργαζομένους της «Ε». Στην πορεία της συνέλευσης διαμορφώθηκε το αίτημα, οι δύο πλευρές να έλθουν σε συμβιβασμό και ο κ. Σερ. Φυντανίδης να παραμείνει διευθυντής της «Ε». Η πρόταση αυτή υπερψηφίσθηκε από τους παρόντες στη συνέλευση.

Στη συνέχεια οι συνάδελφοι συνέταξαν σχετικό κείμενο, το οποίο επρότεινε τον οικονομικό διακανονισμό του ζητήματος μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε ο κ. Σερ. Φυντανίδης να παραμείνει διευθυντής.

Οι δύο εταίροι δεν συμφώνησαν.

ΥΓ: Οι αναφορές του δημοσιεύματος σε «λεχθέντα» από εμένα γιά off-shore εταιρείες και διευθυντές με αυξημένα σωματικά προσόντα αποτελούν αποκυήματα φαντασίας της συντάκτιδος, η οποία και οφείλει πάραυτα να επανορθώσει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια