Ο Καμίνης θέλει και νέα θητεία για να ολοκληρώσει το έργο του! ! ! !


Ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος όλων των εποχών είπε το αμίμητο "Πρέπει να ξαναγίνω Δήμαρχος για ολοκληρώσω το έργο μου". Ένας δεν βρέθηκε να του πει κόψε τις μ@@@κιες γιατί μας πήραν τα γάλατα!
Τι άλλο θα ακούσουμε κυρία μου που λέει και ο Λάκης;
Ο Καμίνης θέλει και....
νέα θητεία για να ολοκληρώσει το έργο του, δύο χρόνια πριν λήξει η σημερινή
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές το 2014 τονίζοντας , ότι «αποτελεί καθήκον του» να είναι και πάλι υποψήφιος το 2014, διότι δεν έχει «ολοκληρώσει το έργο του».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό 9,84, επισήμανε ότι διαπίστωσε «αλλαγή κλίματος» απέναντι στην Ελλάδα στο πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες, ωστόσο το μήνυμα παραμένει σαφές: «Τηρήστε τα συμφωνηθέντα κι εμείς θα βοηθήσουμε».

Στα πλαίσια της εκπομπής ο κ. Καμίνης προανήγγειλε την ανάληψη πρωτοβουλίας από τον δήμο να συνεργαστεί με την κυβέρνηση για τη δημιουργία «ενός τόξου δημοκρατικών δυνάμεων απέναντι στη Χρυσή Αυγή», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα επεισόδια που έχει προκαλέσει η οργάνωση και στις επιθέσεις εναντίον αλλοδαπών, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί το κράτος Δικαίου να μείνει απαθές απέναντι σ' αυτή την ιστορία».

Αναφορικά με το αίτημα παράδοσης των στοιχείων των βρεφών, νηπίων και παιδιών αλλοδαπών που φιλοξενούνται στους δημοτικούς σταθμούς του δήμου, απάντησε ότι «δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία διάκριση».

Δεν εμφανίστηκε ωστόσο αρνητικός σε σχέδιο ενδεχόμενης μεταφοράς της ευθύνης είσπραξης συγκεκριμένων φορολογικών εσόδων από τους δήμους, τονίζοντας ότι «πρόκειται για ένα θέμα που θεσμικά θα το έβλεπε θετικά, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να το δει κανείς πολιτικά», ενώ υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πέσει ένα τέτοιο βάρος στους δήμους, δεδομένης της δραματικής περιστολής της κρατικής χρηματοδότησης και σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των δημάρχων.

Σχετικά με την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης, ο κ. Καμίνης αποκάλυψε ότι, σε πρόσφατη συνάντησή του με αντιπροσωπεία του δήμου Άμστερνταμ, συζήτησε τους τρόπους με τους οποίους η πρωτεύουσα της Ολλανδίας αντιμετώπισε τα οικονομικά προβλήματα, τις δεκαετίες του '80 και '90.

iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια