Δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήσει να ζήσει.....


Είχε ορκιστεί εκδίκηση στο τάφο του παιδιού της.
"Με την υπόσχεση ότι αφού μας έφαγαν έναν εμείς θα φάμε δέκα!
Αγόρι μου ορκίζομαι το αίμα σου πίσω να πάρω!
Και αν δεν προλάβω, αφήνω κατάρα στον αδελφό σου και στα παιδιά του το αίμα σου πίσω να πάρουν!
Πολεμιστή - Μαχητή - Μονομάχε" γράφει μεταξύ άλλων η επιτύμβια πλάκα στον τάφο του Βαγγέλη Μουκάνη....

 
Φορώντας μαύρα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφάλειας οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων η 37χρονη για να παρουσιαστεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα. 
Λόγω του φόβου αντεκδίκησης οι αστυνομικοί φόρεσαν αλεξίσφαιρο γιλέκο στην 37χρονη γυναίκα.

Για ... παράπλευρη απώλεια σε ότι αφορά τον 25χρονο που πυροβόλησε στα πόδια, κάνει λόγο τώρα η 37χρονη που χθες εισέβαλε στο κτίριο 9 των δικαστηρίων και σκότωσε τον 33χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία του παιδιού της.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το newsit ακόμη και στον τάφο του παιδιού της η 37χρονη Αντωνία Κίτσα έγραψε ότι θα εκδικηθεί . Αυτό έκανε. 

Ήθελα να σκοτώσω μόνο το φονιά του παιδιού μου, ζητάω συγνώμη για τον τραυματισμό του άλλου, λέει η γυναίκα.

Στις επίμονες ερωτήσεις όμως για το πως “πέρασε” το όπλο μέσα στα δικαστήρια η γυναίκα δεν λέει το παραμικρό αφήνοντας ανοιχτά τα ερωτήματα.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η γυναίκα να είχε συνεργό, όπως και το ενδεχόμενο να “πέρασε” το όπλο η ίδια αφήνοντάς το σε κάποιο σημείο της περίφραξης απ' όπου το πήρε αφού πέρασε από τον έλεγχο της εισόδου.

Όποιο και να είναι το σενάριο το ζήτημα της φρούρησης των δικαστηρίων παραμένει ανοιχτό από τη στιγμή που αποδείχθηκε ότι κάποιος ένοπλος μπορεί να φτάσει σε όποιο χώρο των δικαστηρίων επιθυμεί χωρίς να τον σταματήσει κανείς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια