Ο Μανιτάκης και οι κολωτούμπες του.


Συνεχίζονται τα ευτράπελα της δημόσιας διοίκησης και μάλιστα δια χειρός του αρμόδιου υπουργού κ. Αντώνη Μανιτάκη. Δύο ημέρες μετά την ανάκληση χορήγησης των κινητών τηλεφώνων στους ειδικούς συμβούλους του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που ο κ. Αντώνης Μανιτάκης εξήγγειλε, το....
protothema.gr αποκαλύπτει.... πως μόνο ένα κινητό τηλέφωνο τελικά αποσύρθηκε.

Και αυτό μάλιστα είναι του ειδικού συμβούλου κ. Χαράλαμπου Κουταλάκη ο οποίος από δημοσιεύματα φέρονταν να διατηρεί συγγενική σχέση με τον υπουργό!

Ειδικότερα, με προσωπική του απόφαση στις 3 Ιουλίου (αρ. πρωτοκόλλου 150/15721), ο κ. Μανιτάκης χορηγούσε κινητά τηλέφωνα και δωρεάν συνδέσεις σε τέσσερις συνεργάτες του , τους κ.κ. Τζιντζάρα Δημήτριο, Αναστάσιο Φερεντίνο Χαράλαμπο Κουταλάκη και την κόρη της συμβίας του και υπεύθυνη γραφείου Τύπου του υπουργείου κα. Αντιγόνη Φάκου. 

Στις 17 Οκτωβρίου και έπειτα από ερώτηση στη Βουλή ο υπουργός ανακαλεί τις άδειες με την απόφαση 169/24354, για να αναιρέσει μέσα σε λίγη ώρα ακριβώς την ίδια ημέρα για τους τρεις από τους τέσσρις συμβούλους του! Πρόκειται σαφώς για το θέατρο του παραλόγου καθώς δεν είναι δυνατό μια υπουργική απόφαση να λαμβάνει τόσο μεγάλη δημοσιότητα, να δίδεται η αίσθηση του συμμαζέματος των δημόσιων οικονομικών και αυτή η απόφαση να αφορά ένα μόλις άτομο, ενώ την ίδια ώρα εξαιρούνται όλοι οι άλλοι σύμβουλοι του υπουργού. 
protothema

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια