Ζήτησε να φύγει ο Κονσεισάο!


Ο πρόεδρος της Ολανένσε επιβεβαίωσε ουσιαστικά την επιθυμία του Σέρτζιο να έρθει στην ΑΕΚ, όμως έδειξε ότι σκοπεύει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του
Δηλώσεις για το θέμα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έκανε πριν από λίγο στην A' Bola ο πρόεδρος της Ολανένσε. Ο Ισιντόρο Σόουζα ουσιαστικά....
επιβεβαίωσε ότι η επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού είναι να έρθει στην Ελλάδα για την Ένωση, ωστόσο έδειξε ότι ο ίδιος σκοπεύει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του: 

"Ο πρόεδρος της Ολανένσε, Ισιντόρο Σόουζα δεν είναι διατεθειμένος να «παραιτηθεί» από την υπόθεση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2013. «Είναι σημαντικό να συνεχίσει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο», πιστεύει. 

Παρ' όλα αυτά, η πρόταση της ΑΕΚ μπορεί να οδηγήσει τον προπονητή να φύγει ακόμη και σήμερα, λόγω της προοπτικής ενός ιστορικού συλλόγου της Ελλάδας, ο οποίος σε κανονικές συνθήκες παλεύει για τον τίτλο. Ο Ισιντόρο Σόουζα ανέφερε ότι θα παραιτηθεί από την υπόθεση μόνο αν βρει εναλλακτική λύση και ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, με οικονομικό αντίκρισμα. «Μιλάμε για έναν προπονητή με μεγάλο μέλλον μπροστά του, γι' αυτό δεν έχει νόημα να εγκαταλείψει το σχέδιο που έχουμε κάνει στη μέση. 

Επίσης είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος»", ανέφερε το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις, καθώς βρισκόμαστε εν εξελίξει μιας διαπραγμάτευσης και στις τοποθετήσεις κάθε πλευράς μπαίνει και ο παράγοντας της... τακτικής.
aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια