ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ


Αγαπητέ κύριε Τόμσεν , εσύ που ζητάς απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και καλά κάνεις , αφού κανείς δεν σου αντιστέκεται , γνωρίζεις για τις στρατιές των μετακλητών υπαλλήλων που υπάρχουν σε κάθε υπουργείο? Γνωρίζεις....
ότι οι αμοιβές τους είναι περί τα 3.000 ευρώ μηνιαίως σε αντίθεση με τους πετσοκομμένους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων που είναι γύρω στο χιλιάρικο.  Γιατί δεν μπορούν οι Υπουργοί να λειτουργήσουν με τους ήδη υπάρχοντες υπαλλήλους που έτσι κι αλλιώς τους πληρώνουν?
Και εσείς αγαπητοί του ιδιωτικού τομέα που τόσο βρίζετε και απαξιώνετε το δημόσιο δεν βλέπετε ότι μετά την μείωση των μισθών του δημοσίου κλείσανε τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις και απολύθηκε κόσμος. Τα λεφτά των δημοσίων υπαλλήλων στον ιδιωτικό τομέα πήγαιναν. Επίσης οι κακοί δημόσιοι υπάλληλοι πλήρωναν πάντα τους φόρους τους σε αντίθεση με τον ιδιωτικό τομέα που όλοι ξέρουμε τι πάρτυ γινόταν. Σας έδωσε ποτέ απόδειξη έστω και ένας  δικηγόρος,  ηλεκτρολόγος, υδραυλικός κ.λ.π. ?  Και καλό είναι να μην γενικεύετε γιατί δεν είναι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι διεφθαρμένοι και τεμπέληδες, να φύγουν αυτοί που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Υπάρχουν παραδείγματα και μου έχει τύχει προσωπικά να εξυπηρετηθώ σε δημόσιο Νοσοκομείο πιο καλά και από ιδιωτικό και πραγματικά οι νοσηλευτές και οι γιατροί που υπηρετούσαν εκεί έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό.  
Εσύ Τόμσεν κοίτα να ψάξεις τους μετακλητούς πρώτα από όλους, γιατί εκεί είναι η διαφθορά και η πελατειακή σχέση. 

αναγνώστης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια