Στη τσιμπίδα του ΣΔΟΕ η αριστερή Σκοπούλη.


"Ο κόσμος το χει τούμπανο και το ΣΔΟΕ κρυφό καμάρι"
Γιατί έπρεπε να περάσει τόσος καιρός για να κινηθεί η διαδικασία ;
Για όσους δεν καταλάβατε πρόκειται για την υφυπουργό υγείας και ελέγχεται για την απευθείας ανάθεση σε φαρμακευτική εταιρεία που κατά τύχει χρηματοδοτεί τον σύζυγό της....


Στο στόχαστρο του οικονομικού εισαγγελέα, έπειτα από αίτημα του ΣΔΟΕ, βρίσκεται η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, η οποία ελέγχεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, για απευθείας αναθέσεις διαγωνισμών σε φαρμακευτικές εταιρίες....

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η υφυπουργός λίγες ημέρες μετά την τοποθέτησή της στο Υπουργείο Υγείας υπέγραψε απόφαση με την οποία ζητούσε από το Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων να δοθεί με απευθείας ανάθεση η προμήθεια των αντιδραστήρων για τον ιό του Δυτικού Νείλου σε συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία.

Όπως γράφει η εφημερίδα, τίθεται και θέμα πολιτικού ασυμβίβαστου για τις χρηματοδοτήσεις που έχει λάβει ο σύζυγος της υφυπουργού από την συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία ύψους 365.000 ευρώ.

Η Φωτεινή Σκοπούλη ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «ουδεμία σχέση υπάρχει ανάμεσα στην επιστημονική έρευνα του συζύγου μου και στη λήψη μέτρων για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού του Δυτικού Νείλου.Όποιος προσπαθεί να συσχετίσει τα άσχετα είναι τουλάχιστον κακόπιστος και δόλιος».


Παραπολιτικά

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια