Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι»

«Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι» είναι το μήνυμα που πρέπει να σταλεί τόσο στην ελληνική κοινωνία, όσο και έξω από αυτή, δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, υπογραμμίζοντας ότι η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς» δεν έχει τέλος. 

Ο υπουργός βρέθηκε.... στην Πάτρα, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Δευτέρα για τον εντοπισμό μεταναστών που βρίσκονται παράνομα στη χώρα.

Όπως τόνισε ο κ.Δένδιας μέχρι σήμερα έχουν προωθηθεί στις πατρίδες τους από την Ελλάδα τουλάχιστον 2.000 παράνομοι μετανάστες. 

Ο ίδιος είπε ότι δεν είναι στους άμεσους σχεδιασμούς του υπουργείου η δημιουργία κέντρου κράτησης μεταναστών στην Αχαΐα, ωστόσο πρόσθεσε ότι δεν του αρέσει να αποκλείει τίποτα.

Σχετικά με τις διαμαρτυρίες εκπροσώπων των αστυνομικών για ελλείψεις σε προσωπικό, ο Νίκος Δένδιας έκανε λόγο για αναδιάρθρωση της Αστυνομίας, που θα ανακοινωθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «θα δημιουργηθεί μια άλλη Αστυνομία, που θα απελευθερωθεί από την στατική της δομή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια