Νεο σόου της Χρ.Αυγής στη Βουλή - Καυγάς Δραγασάκη - Ζαρούλια!


Την έντονη αντίδραση του προεδρεύοντος της Βουλής Γιάννη Δραγασάκη προκάλεσαν απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί και βαριές εκφράσεις κατά των μεταναστών, τους οποίος αποκάλεσε μεταξύ άλλων τρισάθλιους, υπάνθρωπους, της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια....

Ο κ.Δραγασάκης ζήτησε να σταλούν στην Διάσκεψη των Προέδρων τα πρακτικά με την ομιλία της κ. Ζαρούλια τονίζοντας ότι όλα αυτά που λέει εκθέτουν τη χώρα στο εξωτερικό λόγω διεθνών συμβάσεων που έχει ψηφίσει.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φώναζαν και πάλι σα να ήταν στο γήπεδο. Τότε ο κ. Δραγασάκης τους είπε "ελπίζω κάποτε να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει δημοκρατία."

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ:

ΖΑΡΟΥΛΙΑ: "Αν κάποτε κυβερνήσουμε μας κατηγορούν ότι θα πάμε τη χώρα πίσω 500 χρόνια πίσω. Αυτοί που θέλουν να λέγονται εκσυγχρονιστές γιατί δεν εφαρμόζουν το νόμο.Νομιμοποίησαν τους λαθρομετανάστες με το νόμο Ραγκούση. Ντροπή! Με κάθε λογής αρρώστιες που κουβαλάει ο καθένας. Αίσχος! Οταν πρόκεται για τρισάθλιους.

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: "Ονομάζετε τους συναθρώπους μας τρισάθλιους επειδή διαφωνείτε. Μιλήστε με σεβασμό.

ΖΑΡΟΥΛΙΑ Ο κ. Τζέφρι Παπανδρέου 

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Αυτά να τα πείτε και στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Να σταλούν τα πρακτικά στην Διάσκεψη των Προέδρων.

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Θα προσπεράσω την πολιτική φόρτιση.

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Να τοποθετηθείτε

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Οι απόψεις της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρες δεν μπορούμε τη λογική των διακρίσεων να τη δεχθούμε

ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: Ως προεδρείο εκτίμησα ότι πολλές διατυπώσεις σας εκθέτουν την Ελλάδα στο εξωτερικό σε ότι αφορά διεθνείς εκθέσεις. Θα ζητήσω από την Διάσκεψη των Προέδρων να ενημερωθεί και να πάρει θέση. 

Σε όλη την διάρκεια των διαλόγων οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν σταματούσαν να φωνάζουν.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια