Πάτρα: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κυνηγός


Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον 26χρονο κυνηγό που αγνοείτο από χθες το απόγευμα, ενώ είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή της Βλασίας.
Ο άτυχος νέος όπως αναφέρει το patrastimes.gr βρέθηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Αυτή τη στιγμή στο δύσβατο....
σημείο όπου βρέθηκε η σoρός του άτυχου κυνηγού έχει στηθεί επιχείρηση για την μεταφορά της στην Πάτρα. Επί τόπου βρίσκεται ασθενοφόρο, αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του άτυχου άνδρα οφείλεται σε πτώση από μεγάλο ύψος. Ωστόσο επί του παρόντος – έως ότου γίνει ιατροδικαστική εξέταση - η αστυνομία αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο 26χρονος ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένεις (3 κορίτσια και 2 αγόρια), διέμενε στις εργατικές κατοικίες της Παραλίας και ασκούσε το επάγγελμα του υδραυλικού.

Ήταν αρραβωνιασμένος με δημοσιογράφο εργαζόμενη σε τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας. 

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είχε πάει για κυνήγι μαζί με φίλο του. Κάποια στιγμή χώρισαν και έδωσαν ραντεβού για να βρεθούν αργότερα, κάτι που δεν έγινε, γιατί ο άτυχος νέος δεν εμφανίστηκε ποτέ...
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια