Πάγκαλος: «Και ο Χίτλερ εκλεγμένος στην Βουλή ήταν»...

Θέμα νομιμότητας της Χρυσής Αυγής έθεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη λέγοντας χαρακτηριστικά πως και ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν κάποτε και αυτός μέλος της Γερμανικής βουλής. Ο πρώην υπουργός πρότεινε να κηρυχθούν εκτός νόμου τόσο η Χρυσή Αυγή αλλά και όσοι.... αμφισβητούν με τις πράξεις τους το πολίτευμα...

Ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στο πρόγραμμα της δημοσιονομικής αναδιάρθρωσης τόνισε πως αν δεν ολοκληρωθεί η χώρα δεν πρόκειται να επανέλθει στην ομαλότητα και τάχθηκε υπέρ της ευρωπαϊκής ενοποίησης για την οποία είπε πως θα πρέπει να είναι ο νούμερο ένα στόχος της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Ο πρώην υπουργός έστρεψε για μια ακόμη φορά τα πυρά του στην νοοτροπία του σύγχρονου Έλληνα για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι ακολουθεί την «λογική ότι ξοδεύω το μέλλον αφειδώς, διότι δεν το πληρώνω» και υποστήριξε πως «το ελληνικό κράτος πρέπει να εισπράττει περισσότερα από ότι ξοδεύει».

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση δήλωσε «ικανοποιημένος που υπάρχει κυβέρνηση συνεργασίας. Διαφορετικά θα είχαμε χάος. Πάντοτε ήμουν υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας».

Στην συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, o κ. Πάγκαλος πρότεινε η κυβέρνηση να αναθέσει την είσπραξη των φόρων σε ιδιώτες λέγοντας «να πάρουμε μια ιδιωτική εταιρία να εισπράξουν τα οφειλόμενα προς το δημόσιο και ας κρατήσουν ένα ποσοστό. Τεράστια ωφέλεια για το δημόσιο».


protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια