Ποιοι προέτρεψαν το Πακιστανό κτήνος να δηλώσει ανήλικος για να έχει μειωμένη ποινή στο δικαστήριο ;


ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ Θα πρέπει άμεσα να λογοδοτήσουν αυτοί που προστάτευσαν το ρεμάλι τον πακιστανό και όλους αυτούς τους αλήτες που βιάζουν και σκοτώνουν τους αθώους Έλληνες πολίτες.
Είναι γνωστοί αυτοί οι ρουφιάνοι αναρχοφασίστες γνωστού πολιτικού χώρου που καλύπτει όλους αυτούς τους λαθρο-κακοποιούς τόσα χρόνια. Αυτοί που με περισσό θράσος μας καλούν να ανοίξουμε τα σύνορά μας....
να έρθουν και οι οικογένειες των λαθρομεταναστών για να μην είναι μόνοι τους.
Αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί ηλίθιοι που νομίζουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ενώ στην πραγματικότητα είναι γελοία υποκείμενα που με ακατάσχετη μπουρδολογία μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα και προστασία των κακοποιών λαθρο-αλητών από τους ρατσιστές Έλληνες!
Το δίκαιο ρεμάλια θα είναι να βγει αυτός ο αλήτης από την φυλακή και να έρθει στο σπίτι σας και να κάνει στους δικού σας αυτό που έκανε στην άτυχη κοπελίτσα. 

Νέα στοιχεία - φωτιά για το κτήνος της Πάρου που κατέστρεψε για πάντα τη ζωή της μικρής Μυρτούς. Σύμφωνα με πληροφορίες ΔΕΝ είναι ανήλικος και άρα κακώς δικάστηκε σαν τέτοιος και οδηγήθηκε στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι καταχωρημένος  στα αρχεία της Πακιστανικής πρεσβείας ως 21χρονος ενώ υπάρχουν και ιατροδικαστικά ευρήματα που συνηγορούν στην άποψη πως κακώς ο βιαστής της Μυρτούς δικάστηκε σαν ανήλικος. 
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Εαν όλα όσα κυκλοφορούν σαν πληροφορίες στα δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες επιβεβαιωθούν τότε μιλάμε για ένα δικαστικό σκάνδαλο μεγατόνων και θα πρέπει άμεσα να ερευνηθεί ποιοι και γιατί προστάτεψαν τον Πακιστανό που με ψυχραιμία και κυνικότητα ομολόγησε στο έγκλημά του. (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση)

Την ίδια ώρα η 15χρονη Μυρτώ συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια