Video: Οι Ομογενείς θα μας σώσουν από το χρέος ;

Video: Οι Ομογενείς θα μας σώσουν από το χρέοςΕμείς σαν zouzouni πιστεύουμε ότι πρόκειται για άλλο ένα παραμυθάκι και ας μην δίνουμε μεγαλύτερη σημασία από όσο χρειάζεται. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει δόση αλήθειας σε αυτά που λέει ο τύπος στο βίντεο.
Τώρα για όσους πιστεύουν
παραμυθάκια απολαύστε το βίντεο.
Οι δηλώσεις  του ομογενή προέδρου της οργάνωσης "End National Debt", κ. Μανώλη Λαμπράκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης CRETA την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012 μας συγκινούν.
Στο βίντεο που ακολουθεί  θα τον ακούσετε να λέει ότι οι ομογενείς με επικεφαλής τον Αρτέμη Σώρρα, δε θα αποπληρώσουν το τεχνητό χρέος της Ελλάδος, αλλά θα το εξαγοράσουν έχοντας στα χέρια τους ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου τα οποία λήγουν άμεσα .

Ο εξαίρετος κύριος Λαμπράκης, και σαν γιατρός αλλά και σαν Έλληνας, έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία προ τις 12 Σεπτεμβρίου 2012 ,δηλαδή σε 6 ημέρες.

Επίσης στο βίντεο θα ακούσετε και για την προσφορά που έκαναν στον Χριστόφια γιατί για αυτούς Ελλάδα και Κύπρος είναι ENA και το αυτό και η κυβέρνηση της Κύπρου παλινδρομεί, μια με Κινέζους, μια με Ρώσους, μια με ΔΝΤ και δεν προχωρεί στην λύση που της δίνει η ομογένεια .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια