To 1996 η Ελλάδα είχε καταρρίψει το F-16 μας, στο Αιγαίο λένε τα μεμέτια.


` To 1996 η Ελλάδα είχε καταρρίψει  το F-16 μας, στο Αιγαίο`
(Αυτό έγινε τότε που κάποιοι φορούσαν παντελόνια όχι μόνο για να μην κρυώνουν αλλά γιατί είχαν και περιεχόμενο). Πλεον τα παντελόνια που φορούν οι Έλληνες πολιτικοί είναι "κενού περιεχομένου"


Για πρώτη φορά με επίσημο τρόπο η Άγκυρα φαίνεται πως ισχυρίζεται ότι το μαχητικό F-16 που είχε πέσει στις 8 Οκτωβρίου του 1996 στο Αιγαίο, νότια της Χίου έχει καταρριφθεί από την Ελλάδα!
Αυτό εμφανίζεται στην απάντηση του Υπουργού Άμυνας Ισμέτ Γιλμάζ σε ερώτηση που είχε καταθέσει βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος ο οποίος....
είχε ρωτήσει «από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας το 1923 μέχρι και σήμερα , πόσα τουρκικά μαχητικά έχουν καταρριφθεί από ξένες χώρες»;.

H απάντηση του Γιλμάζ σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah, έχει 3 αεροσκάφη. Το πρώτο καταρρίφθηκε το 1983 από το Ιράκ, στη λίστα ως δεύτερη κατάρριψη εμφανίζεται του τουρκικού F-16 από την Ελλάδα, και η τρίτη κατάρριψη αυτή του RF-4 ton Ioύνιο του 2012 από τη Συρία.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως πολλά περιοδικά στην Ελλάδα είχαν γράψει πως το τουρκικό μαχητικό είχε καταρριφθεί από ελληνικό πύραυλο αλλά δεν είχε υπάρξει ποτέ επίσημη παραδοχή του γεγονότος.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
onalert.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια