Στις φυλακές Δομοκού ο εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης...

Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου ο γνωστός στη δημοσιογραφική πιάτσα ως «Μισέλ» μεταφέρθηκε στις φυλακές Δομοκού για να εκτίσει την ποινή του
Στις 30 Ιουλίου ο πρώην εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης, που...
οδήγησε στο λουκέτο την «Εξέδρα των Σπορ» στις 21 Μαρτίου, καταδικάστηκε τελεσίδικα σε κάθειρξη πέντε χρόνων για υπεξαίρεση 4.200.000 ευρώ (!). Αρχικά νοσηλεύτηκε....
με διάφορες προφάσεις σε διαφορετικά νοσοκομεία χωρίς να μπαίνει στη φυλακή. Αργότερα συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ψυχικού, οδηγήθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο επικαλούμενος καρδιολογικά προβλήματα αλλά η στεφανιογραφία ήταν «καθαρή».

Στις 3 Αυγούστου μπήκε στο Αιγινήτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα, ένα 24ωρο μετά επικαλέστηκε τάσεις αυτοκτονίας και μεταφέρθηκε στο Αττικό, και από εκεί στο Θριάσιο. Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου ο γνωστός στη δημοσιογραφική πιάτσα ως «Μισέλ» μεταφέρθηκε στις φυλακές Δομοκού για να εκτίσει την ποινή του.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι της «Εξέδρας των Σπορ» προσέφυγαν σε ασφαλιστικά μέτρα τα οποία εκδικάστηκαν και αναμένεται η απόφαση.
.


Πηγή: pontarisma.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια