Μετά τον χωρισμό του ο Στρος Καν... γίνεται και ταινία.

Επιβεβαιώθηκαν οι αναφορές, που είδαν τον περασμένο μήνα το φως της δημοσιότητας και μιλούσαν για διαζύγιο ανάμεσα στον Ντομινίκ Στρος Καν και τη σύζυγο του, Αν Σινκλέρ. Η γνωστή δημοσιογράφος σε συνέντευξη της στη Le Parisien επιβεβαίωσε πλαγίως ότι... έχει χωρίσει από τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ μετά το ροζ σκάνδαλο με την καμαριέρα στη Νέα Υόρκη.
Σε ερώτηση πως....

πηγαίνει η προσωπική ζωή της μετά «τον χωρισμό» από τον Ντομινίκ Στρος Καν εκείνη απάντησε ότι είναι καλά. «Είμαι σε καλή κατάσταση. Βρισκόμουν σε διακοπές. Εργάζομαι σκληρά και εστιάζω την προσοχή μου στις αμερικανικές εκλογές» απάντησε η δημοσιογράφος, που πλέον είναι επικεφαλής της γαλλικής έκδοσης της Huffington Post.

Ωστόσο τον περασμένο Ιούνιο το ζευγάρι απείλησε να μηνύσει το περιοδικό Closer όταν δημοσίευσε ισχυρισμούς ότι οι δύο τους δεν είναι πλέον μαζί.

Μέχρι σήμερα η Αν Σινκλαίρ στάθηκε στο πλευρό του Ντομινίκ Στρος Καν κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών σκανδάλων που προέκυψαν σε βάρος του αλλά φαίνεται ότι τώρα γράφεται ο επίλογος της πολυετούς σχέσης τους.

Μετά τις κατηγορίες της καμαριέρας για βιασμό σε βάρος του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, που οδήγησαν στη σύλληψη και την παραίτηση του, η καριέρα του έχει καταρρεύσει. Αν και δεν στηρίχθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος του και τελικά υπόθεση μπήκε στο συρτάρι εντούτοις ο Στρος Καν αντιμετωπίζει μία σειρά άλλων ποινικών ενεργειών σε σχέση με καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα. Η καμαριέρα έχει ξεκινήσει μία νέα δίκη που ζητά από τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ να την αποζημιώσει για τη ζημία που υπέστη με ένα ποσό που έχει στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί.

Τον περασμένο Μάρτιο, στην πατρίδα του, τη Γαλλία ο Στρος Καν, δύο επιχειρηματίες και ένας επικεφαλής της αστυνομίας κατηγορήθηκαν για «διακεκριμένη μαστροπεία σε οργανωμένη συμμορία» και για οργάνωση ενός δικτύου πορνείας για όργια στη Γαλλία τις ΗΠΑ και αλλού.

Πάντως η κοινή πορεία του ζευγαριού φαίνεται ότι κίνησε το ενδιαφέρον της 7ης τέχνης καθώς η ιστορία τους θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ και την Ιζαμπέλ Ατζανί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα σε Νέα Υόρκη, Παρίσι και Ουάσινγκτον το επόμενο διάστημα. Ο ίδιος ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ δήλωσε για τον ρόλο του: «Πρόκειται να παίξω τον Ντομινίκ Στρος Καν γιατί δεν τον συμπαθώ».

real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια