Γελάνε και τα τσιμέντα με την ομάδα του Αλαφούζου.


Τόσα παλτά μαζεμένα σε μια ομάδα δεν έχουμε ξαναδεί.
Και ένας Φερέιρα που σώνει και καλά μας τον παρουσιάζουν σαν προπονηταρά αλλά ο άνθρωπος δεν το έχει.
Όλος ο κόσμος γελάει με τον Αλαφούζο που το είχε μεράκι να το παίξει πρόεδρος και έχει ρίξει την ομάδα στον γκρεμό....

Ο τραγικός Παναθηναϊκός του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχασε 1-0 από τον Πανθρακικό, ο Παπαδόπουλος... πήρε εκδίκηση και από νωρίς βγάζει το «τριφύλλι» εκτός πρωταθλήματος!
Μπορεί να φτάσαμε στις 15 του Σεπτέμβρη για να τον δούμε ξανά με την φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά ο Κουίνσι είναι και πάλι εδώ, στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα που... πόνταρε πολλά στη ποδοσφαιρική τρέλα του Γκανέζου εξτρέμ!

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Ορέστης Καρνέζης που έχει πάρει την φανέλα βασικού... σπίτι του, αριστερό μπακ ο Σπυρόπουλος, δεξί ο Σεϊταρίδης και στο κέντρο της άμυνας ο Πίντο με τον Βύντρα. Βιτόλο και Ζέκα οι δύο χαφ στον άξονα, ο Σισοκό στο αριστερό «φτερό», ο Κουίνσι στο δεξί, ο Λάζαρος σε ρόλο επιτελικού και στη κορυφή του 4-2-3-1 ο Φορναρόλι! Οι τρεις πίσω από τον επιθετικό άλλαζαν συνεχώς θέσεις.

Εκλάμψεις ποιότητας και... μέχρι εκεί!

Ο Πανθρακικός... ταμπουρωμένος, όλη η ομάδα πίσω από την σέντρα να αμύνεται μαζικά και ένας Παναθηναϊκός να έχει την μπάλα αλλά να μην ξέρει τι να την κάνει. Αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου μέρους.

Όλα τα επιθετικά ατού των «πρασίνων«, με... φωτεινή εξαίρεση τον Σισοκό ήταν εκτός παιχνιδιού. Ο Κουίνσι εκτός κλίματος παίζοντας περισσότερο στον άξονα, ο Λάζαρος δεν μπόρεσε να φανεί και όλοι περίμεναν από τον διεθνή Ιβοριανό. Παρά την κακή του εικόνα, το «τριφύλλι» σε κάποιες... εκλάμψεις ποιότητας έβγαλε δύο «καθαρές» φάσεις αλλά Κουίνσι και Σισοκό αστόχησαν σε τετ-α-τετ στο 31' και το 43'!

Το παιχνίδι, όπως εξελισσόταν, ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των γηπεδούχων που χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κρατούσαν σε απόσταση στον Παναθηναϊκό ενώ θα μπορούσαν στο 15' με τον Μπαϊκαρά να κάνουν την ζημιά αλλά ο Τούρκος χαφ προ του Καρνέζη πλάσαρε άουτ.

Τον... έκαψε ο Παπαδόπουλος!

Όταν είσαι ο Παναθηναϊκός και αφήνεις να... καθαρίσεις το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο δεύτερο ημίχρονο, τότε δεδομένα παίζεις με την φωτιά. Ειδικά όταν μέχρι το 60' απλά περπατάς μέσα στο γήπεδο και περιμένεις από κάποια ανώτερη δύναμη να πιέσει και να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Το «τριφύλλι» πίεσε τους γηπεδούχους, κατάφερε πάλι να χάσει τα άχαστα πότε με τον Κουίνσι και πότε με τον Σισοκό και τον Τοτσέ και στο φινάλε «μίλησε» ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Κόντρα για την ομάδα της Κομοτηνής στο 82', ένας ικανός επιθετικός απέναντι από το γκολ και 1-0! Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε αυτό που δεν μπορούν εδώ και αρκετό καιρό να κάνουν οι στράικερ του Παναθηναϊκού, «τιμώρησε» την παλιά του ομάδα και χάρισε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Πανθρακικού, αν όχι την μεγαλύτερη!

 Ο τραγικός Παναθηναϊκός έπαιξε με την... φωτιά, δεν έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τον τιμώρησε. Οι «πράσινοι» γκέλαραν για δεύτερο συνεχόμενο ματς και σε συνδυασμό με το -2 της περυσινής τιμωρίας φαίνεται πως βγαίνουν μόλις από την 3η αγωνιστική εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος!

Ο Πανθρακικός το πήγε... έξυπνα, έπαιξε «ταμπούρι» και σε μία από τις λίγες φορές που ήταν επικίνδυνος σκόραρε. Είχε τον Παπαδόπουλο, πήρε το παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια