Η Αύξηση της τιμής του πετρελαίου και τα παραμύθια της Κυβέρνησης.


Έχω πει πολλές φορές ότι η αύξηση της τιμής του πετρελαίου δεν γίνεται για να παταχθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων και μην παραμυθιάζεστε από αυτές τις εξαγγελίες.
Όλα γίνονται για να μαζέψουν ζεστό χρήμα γιατί είναι ανίκανοι να μαζέψουν από αλλού....

Μην ξεχνάτε ότι από την εποχή του πιο άχρηστου  υπουργού του Παπακωνσταντίνου συζητούσαν για την αύξηση αλλά ακόμα και αυτοί οι πασόκοι που μας έφτασαν εδώ δεν τόλμησαν να ανεβάσουν την τιμή.
Έρχεται όμως το κομάντο της Ευρώπης ο Αντώνης και με το παραμύθι της πάταξης της λαθρεμπορίας, πάρε μαλάκα Έλληνα 1,50 ευρώ το λίτρο στο κεφάλι....

Φυσικά ο Αντωνάκης και οι υπόλοιποι δεν θα κρυώνουν τον χειμώνα, όμως θα σου πουν ότι καίγεται η ψυχή τους που τουρτουρίζεις και ότι λυπούνται πάρα πολύ για τον παππού η την Γιαγιά που βρέθηκαν νεκροί από το κρύο στο σπίτι τους.

Αλλά ρε Έλληνες γιατί φωνάζεται αφού ο Αντώνης το ξεκαθάρισε ότι σε δύο χρόνια θα είμαστε χώρα μοντέλο.
Ναι ρε σε δύο χρόνια μπορεί και να γίνουμε Δανία του νότου που έλεγε ένας αξέχαστος κόπανος.
Γιατί σε δυο χρόνια πολλοί θα έχουν βρει δουλειά σε κάποιο Γερμανικό εργοστάσιο που θα έρθει στην Ελλάδα να επενδύσει και θα σου δίνουν 350 ευρώ, θα δουλεύεις 6 η 7 ημέρες για 9 - 10 ώρες, και θα σε απολύουν οπότε γουστάρουν χωρίς αποζημίωση.

Μικρή σημασία όμως θα έχουν όλα αυτά γιατί μετά από δυο χρόνια αφού πια δεν θα έχεις το κουράγιο και την διάθεση να διαμαρτυρηθείς, θα ψάχνεις για δουλειά ακόμα και για 10 ευρώ μεροκάματο προκειμένου να ταΐσεις τα παιδιά σου και να φας και εσύ ένα ξεροκόμματο και θα λες ευχαριστώ... 

Εύλογα κάποιος θα πει τι προτείνεις ρε φίλε ; Όμως δεν είναι δικιά μου δουλειά να προτείνω. 
Προτάσεις κάνουν αυτοί που θέλουν να κυβερνήσουν και οι πολίτες επιλέγουν αυτόν που θέλουν.

Για να μην παρεξηγηθώ όμως να ξεκαθαρίσω ότι πιστεύω πως αν έρθει ποτέ στην εξουσία ο μικρός Αλέξης (παναγία μου) αυτά που προανέφερα θα είναι παραμυθάκια μπροστά σε αυτά που θα ζήσουμε με τον μικρό μάγο. Αυτός και οι φασιστοσυνιστώσες του είναι ικανοί να μας βάλουν και δελτίο στα τρόφιμα.

Μην πει κανείς τι λέει αυτός ο βλάκας πρωί - πρωί, γιατί επειδή ακριβώς είναι άσχετοι γίνονται πολλοί επικίνδυνοι για την χώρα. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια