Η Ν. Δημοκρατία απαξίωσε και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Προφανώς ο Σαμαράς το είχε κρατήσει στο μυαλό του αυτό που είχε πει κάποτε σε ανύποπτη στιγμή ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ότι ο Σαμαράς είναι επικίνδυνος αν ποτέ κυβερνήσει τον τόπο.
Έτσι δεν αντέδρασε  η Ν. Δημοκρατία στα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν στην βουλή για το πρόσωπο του Εθνάρχη.... Την παρτίδα έσωσε ο πρώην της Ν. Δ. Κώστας Μαρκόπουλος....Στο γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αντέδρασε για τα επικριτικά σχόλια που ακούστηκαν στην Βουλή εναντίον του Κωνσταντίνου Καραμανλή αναφέρεται με δήλωσή του ο Κώστας Μαρκόπουλος.  

«Φαίνεται πως η κρίση εκτός από την κοινωνία έχει επηρεάσει και το πολιτικό σύστημα», δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε:  «Σήμερα στη Βουλή ακούστηκαν πολύ αρνητικά και πολύ  υποτιμητικά σχόλια για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ο οποίος θεμελίωσε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα.

Κι όμως και το κόμμα  που ίδρυσε, αλλά και τα άλλα κόμματα, σιώπησαν κατά ένα αξιοπερίεργο τρόπο. Νομίζω ότι το πολιτικό σύστημα της χώρας πρέπει να αφυπνισθεί  μπροστά στις δυσκολίες που έχει η χώρα».     



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια