Όλοι βλέπουν ότι πάμε στο γκρεμό εκτός του Σαμαρά....

....που το έβλεπε και αυτός προεκλογικά αλλά μετά τις εκλογές έπαψε να βλέπει.
Μην ξεχνάμε ότι έκανε και εγχείρηση στο μάτι αλλά μάλλον δεν πέτυχε γιατί επιμένει να μην βλέπει το απονενοημένο.

Όλοι φωνάζουν ότι....
τα οριζόντια μέτρα θα γκρεμίσουν ότι έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα βυθίζοντας τους πολίτες στην ανέχεια και φέρνοντας μια κοινωνική αναταραχή που όμοια της δεν θα έχουμε ξαναδεί.
Πόσο γρήγορα ξεχάσατε τα λόγια που είπατε στα "Ζάπεια" 1, 2, 3, 133.

Αλήθεια κε. Σαμαρά εσείς και οι σύμβουλοί σας πιστεύετε ότι αυτά τα μέτρα μπορούν να επιτύχουν σε μια οικονομία που βρίσκεται τόσα χρόνια σε ύφεση ; προφανώς και όχι. 
Εσείς δεν λέγατε ότι πρέπει να τρέξουμε γρήγορα τις αποκρατικοποιήσεις για να έχουμε ένα δυνατό χαρτί στα χέρια μας να διαπραγματευτούμε με την τρόικα ;
Με αυτά τα προεκλογικά λόγια δεν πείσατε τους Νεοδημοκράτες να σας δώσουν την ψήφο τους, με κρύα καρδιά είναι η αλήθεια γιατί ποτέ δεν μπορέσατε να δώσετε όραμα σε αυτόν τον κόσμο, για να μας βγάλετε από την κρίση; 

Είναι πασιφανές ότι η τρόικα σχεδιάζει την πλήρη εξαθλίωση των Ελλήνων για τους δικούς της σκοπούς που όλοι καταλαβαίνουμε ποιοι είναι.

Οι ξένοι θέλουν μια χώρα όπου όλοι θα δουλεύουν με ελάχιστα χρήματα και χωρίς δικαιώματα για να είναι εύκολη η απόλυση τους.
Θα ζητήσουν ειδικό φορολογικό καθεστώς για τις εταιρείες που θα έρχονται στην Ελλάδα για να επενδύσουν.
Μετά από αυτό είναι σίγουρο ότι όλοι οι ξένοι θα θέλουν να επενδύσουν σε μια χώρα προτεκτοράτο που δεν σέβεται τους πολίτες της και προσκυνάει τα ξένα κεφάλαια.

Σε μια χώρα που θα κάνουν ότι θέλουν με το πρόσχημα της επόμενης δόσης. Γιατί μην γελιέστε αν δεν τους διώξουμε από την Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ και όλο και θα ζητάνε περισσότερα.

Αυτό το παραμύθι με το κούρεμα του χρέους θα συνεχιστεί, από την μια θα κουρεύουν τα δάνεια και από την άλλη θα μας δίνουν νέα δάνεια με μεγαλύτερη διάρκεια, έτσι ούτως ώστε να χρωστάμε πάντα. Βέβαια τα δάνεια πάντα θα δίνονται με μορφή δόσης για να μπορούν πάντα να μας ελέγχουν ανοιγοκλείνοντας την στρόφιγγα κατά το δοκούν.


Δυστυχώς με την πολιτική που ακολουθείτε θα παραδώσετε  την χώρα σε χέρια μαθητευόμενων μάγων όπως τους είχατε αποκαλέσει και εσείς...
Αν εσείς σκάψατε τον τάφο, ο Τσίπρας θα βάλει την ταφόπλακα

Τελικά με τον Συμμαθητή σας τον ανεκδιήγητο κάνετε ακριβώς τα ίδια πράγματα και ίσως σε λίγο καιρό σας δούμε να νοικιάζεται και εσείς τον εαυτό σας για ομιλίες σε συνέδρια και πανεπιστήμια αφού μάλλον και εσείς θα έχετε απεριόριστο χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια