Και τραπεζίτης ο Άκης;


Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 18 εμβάσματα αποκαλύπτει, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ALPHA, μία δικαστική απόφαση που αφορά στον επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδη, που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

 Τα εμβάσματα αυτά έχουν καταλήξει στην....
ιταλική εταιρεία του Γιώργου Σαχπατζίδη "S.D.G  S.r.I", συμφερόντων βέβαια, σύμφωνα με τις αρχές, του πρώην υπουργού.

Η αιτιολογία των εμβασμάτων αυτών που έρχονται από υπεράκτιες εταιρείες και τράπεζες από όλο τον κόσμο είναι συμβόλαι, συμφωνίες και αγορές ακινήτων.

Στην ίδια Ιταλική εταιρεία καταλήγουν και δύο εμβάσματα από την Γκουντρούν Μολντενχάουερ, πρώην σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, γύρω από την οποία η έρευνα επίσης επικεντρώνεται. 

Η ίδια απόφαση που απορρίπτει την αίτηση αποφυλάκισης του Γιώργου Σαχπατζίδη αποκαλύπτει ότι υπήρχε ένα επενδυτικό σχέδιο ύψους 200 εκ. ευρώ που αφορούσε στην αγορά θυγατρικών συγκεκριμένης τράπεζας με δράση στα Βαλκάνια, την Νέα Υόρκη και την Κύπρο.

Στην αίτηση της Αρετής Τσοχατζοπούλου, η κόρη του πρώην υπουργού χαρακτηρίζεται "μέλος εγκληματικής οργάνωσης, η οποία είχε καλά στημένα δίκτυα εταιρειών σε όλο τον κόσμο, τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά και ανθρώπους που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα"
enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια