Σοκ: Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του αμερικανού πρέσβη


Κόβει την ανάσα το ερασιτεχνικό video που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και μεταφέρει εικόνες του πρεσβευτή των Ηνωμένων Πολιτειών στη Λιβύη λίγο πριν πεθάνει.

Πλήθος Λίβυων σέρνουν τον διπλωμάτη Κρις Στήβενς έξω από το συγκρότημα των κτιρίων του προξενείου....
των ΗΠΑ στη Βεγγάζη.

Στην αρχή, το πλήθος που προσπαθεί να βγάλει τον Αμερικανό έξω από ένα κτίριο του προξενείου δεν γνωρίζει αν ο «ξένος» είναι ζωντανός. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο Στήβενς δεν έχει χάσει τη ζωή του, οι Λίβυοι που τραβούν τον πρεσβευτή των ΗΠΑ από τα πόδια και τα χέρια αρχίζουν και ζητωκραυγάζουν «ο Θεός είναι μεγάλος».

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο Στήβενς είχε σφυγμό όταν τον έβγαλαν από το συγκρότημα του αμερικανικού προξενείου, παρ' ότι δεν γνώριζαν την ταυτότητα ούτε και την ακριβή ιδιότητα του ανθρώπου που θεωρούσαν νεκρό. Ο Αμερικανός πρεσβευτής κουνούσε τα μάτια του και κοιτούσε το πλήθος.

Λίγη ώρα μετά, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της αμερικανικής κυβέρνησης, ο Κρις Στήβενς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βεγγάζης. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο έχασε τη ζωή του προτού φτάσει στο νοσοκομείο. Επισήμως, ως αιτία του θανάτου του πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Λιβύη αναφέρεται η ασφυξία. 

Δείτε παρακάτω το βίντεο:




protothema

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια