Ετοιμάζουν προδοσία του Σαμαρά με τα Σκόπια.


Ετοιμάζουν προδοσία της Ελλάδας οι Αμερικάνοι στο θέμα των Σκοπίων.
Ήδη γίνονται κρυφές συνομιλίες με το κομάντο της Ευρώπης, τον Αντώνη, που αναλαμβάνει τις δύσκολες αποστολές, ώστε να υπογράψει, ότι τα Σκόπια πληρούν τις προϋποθέσεις για την είσοδό τους στο ΝΑΤΟ και στους άλλους διεθνής οργανισμούς με το όνομα Άνω Μακεδονία.
Βέβαια θα μου πείτε εδώ μας υπογράφει τον θάνατό μας στα Σκόπια θα κολλήσει ;


Μυστικές συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ γίνονται το τελευταίο διάστημα υπό στενή αμερικανική καθοδήγηση, σύμφωνα με την εφημερίδα Το Ποντίκι.

Την περασμένη εβδομάδα οι πρώτες διερευνητικές επαφές αυτής της προσπάθειας πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα με την επίσκεψη κλιμακίου Αμερικανών διπλωματών στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Να σημειωθεί ότι επικεφαλής αυτής της αμερικανικής διπλωματικής ομάδας, ήταν η κ. Σάιντερς, η δεύτερη στην ιεραρχία στην αμερικανική πρεσβεία των Σκοπίων.

Όπως υποστηρίζουν διπλωματικοί κύκλοι στην Αθήνα, βασικός στόχος της Ουάσινγκτον είναι να αρθούν οι ελληνικές επιφυλάξεις και να προχωρήσει τάχιστα -μέχρι το τέλος του χρόνου- η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Για να δρομολογηθεί αυτή η διαδικασία, οι Αμερικανοί απαιτούν από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, επιστολή προς το ΝΑΤΟ, στην οποία θα διατυπώνει ότι η χώρα αυτή θα πληροί τις προϋποθέσεις για να αρχίσει η διαδικασία ένταξής της.

Στην εν λόγω επιστολή, θα υποβιβάζεται το πρόβλημα της ονομασίας σε εκκρεμότητα η οποία θα πρέπει να διευθετηθεί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια