Δημοτικό Συμβούλιο με 50.000€ σε σακούλα!...

Σκηνές απείρου κάλλους στη συζήτηση για την απευθείας ανάθεση της διαχείρισης του λούνα παρκ στην εμποροπανήγυρη με... 50.000 € (ζεστά, μετρητά, όχι αστεία!) να πετάγονται πάνω στα έδρανα και δημοτικοί σύμβουλοι να μένουν άφωνοι.

Η
κα Παναγιωτοπούλου, η οποία χρόνια και χρόνια κερδίζει τις δημοπρασίες, πέταξε τη σακούλα με τα χρήματα πάνω στο τραπέζι καλώντας τους δημοτικούς συμβούλους να ψηφίσουν υπέρ της. 

Ο έτερος ενδιαφερόμενος, ο κ. Λάσδας πρότεινε να καταβάλλει άμεσα 25.000 €, άλλα 25.000 € στις 18 Σεπτεμβρίου (τέσσερις μέρες μετά την έναρξη της πανηγύρεως) και 15.000 € στο τέλος, το σύνολο 65.000 € με τη δέσμευση ότι το εισιτήριο δεν θα είναι παραπάνω από 3 €. Άρχισαν οι τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ., κ. Μιχ. Ταμήλο να τονίζει πως «αν δεν ψηφίσουμε υπέρ της πρότασης των 65.000 € θα πάμε για παράβαση καθήκοντος. Είναι μονόδρομος να ψηφίσουμε τη πρόταση αυτή». Στο ίδιο μήκος κύματος ο δημοτικός σύμβουλος της... Λαϊκής Συσπείρωσης (!) κ. Τάσιος ο οποίος συμφώνησε απόλυτα με τον κ. Ταμήλο. Επικράτησε ένταση, η κα Παναγιωτοπούλου αποχώρησε διαμαρτυρόμενη, σύμβουλοι της συμπολιτεύσεως έσπευσαν να την... καλέσουν να επιστρέψει και εκείνη απλά είπε ότι η πρότασή της ισχύει!...Τελικώς έπειτα από πολύ κουβέντα το Δ.Σ. κατέληξε στην πρόταση του κ. Λάσδα, εάν κι εφόσον καταθέσει τα 25.000 € το πρωί της Τετάρτης, ειδάλλως πηγαίνουν στην πρόταση της κας Παναγιωτοπούλου.

trikalavoice.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια