Όποιος πηγαίνει στην τουαλέτα του 18ου ορόφου ξενοδοχείου σε κεντρικό δρόμο της Νέας Υόρκης απολαμβάνει την πανοραμική θέα της Πόλης του Μεγάλου Μήλου, καθώς αντί για τοίχος υπάρχει μία μεγάλη τζαμαρία. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται όμως είναι....
ότι προσφέρει θέαμα και ο ίδιος στους περαστικούς που έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τον χρήστη του μπάνιου να κάνει την ανάγκη του!


Η τζαμαρία είναι διπλής όψεως με αποτέλεσμα όποιος μπαίνει μέσα στο δωμάτιο να βλέπει αλλά και να φαίνεται στον δρόμο, κάτι που βέβαια δεν αντιλαμβάνεται ο ίδιος και γι' αυτό άλλωστε συνεχίζει με το... έργο του! Τουρίστας από την Αυστραλία σοκαρίστηκε όταν καθισμένος στη λεκάνη είδε περαστικούς 18 πατώματα κάτω στον δρόμο να τον χαιρετούν ενθουσιασμένοι, όπως και ο ίδιος ανέφερε στη New York Daily News!


Mάλιστα, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δεν έχουν τοποθετήσει μία προειδοποιητική πινακίδα ώστε να προειδοποιούν τον επισκέπτη ότι θα γίνει - άθελά του - δημόσιο θέαμα! Ο μάνατζερ δεν έκανε ακόμη καμία δήλωση για το θέμα.


Υπάρχουν πελάτες που τρομοκρατούνται όταν αντιλαμβάνονται την αλήθεια, αλλά και άλλοι που απολαμβάνουν ότι βρίσκονται στο... επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να χαιρετούν το συγκεντρωμένο πλήθος ενώ έκαναν και την ανάγκη τους. "Και τι έγινε; Το θέαμα είναι ωραίο αμφίδρομα!", τόνισε πελάτισσα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια