Σκηνικό τρόμου στην Κυλλήνη - Ληστές ανέβηκαν στην οροφή βαν χρηματαποστολής πυροβολώντας! Φωτό και Video


Πολυμελής ομάδα ληστών επιτέθηκε σε θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής
To όχημα είχε λιγο νωρίτερα φτάσει με το πλοίο της γραμμής στο Λιμάνι της πόλης
Διέφυγαν χωρίς να πάρουν χρήματα
Έκαψαν αυτοκίνητο πριν εξαφανιστούν

Αυτόπτες μάρτυρες....

που είδαν τους ληστές να τους σημαδεύουν με όπλα, καραμπίνες, αυτόματα και καλάσνικοφ, περιέγραψαν στο ilialive.gr τα όσα συνέβησαν. Οι ληστές με ελιγμούς μπήκαν μπροστά από το όχημα της χρηματαποστολής και έκλεισαν το δρόμο.

Επιτέθηκαν στο όχημα με λοστούς, σπάζοντας αρχικά τις βαλβίδες των ελαστικών. Στη συνέχεια και μπροστά τα έκπληκτα μάτια των περίοικων ανέβηκαν χρησιμοποιώντας μεταλλική σκάλα πάνω στην οροφή του βαν και άρχισαν να πυροβολούν για να τρομάξουν τους δύο υπαλλήλους σεκιούριτι που ήταν μέσα σε αυτό. Προκάλεσαν φθορές αλλά δεν κατάφεραν σύμφωνα με το ilialive.gr να αποσπάσουν χρήματα.

ilialive.gr 
ilialive.gr

Έφυγαν αποκλείοντας το δρόμο σε κομβικό σημείο προκαλώντας πανικό, βάζοντας φωτιά σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο μέσα είχαν φορτωμένη συσκευή οξυγόνου. Το σχέδιο πήγε στραβά και έφυγαν προς την περιοχή του Κάστρου όπου περίμεναν οι συνεργοί τους με τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα.


Δείτε το video από τον ΣΚΑΙ: 

Τα δύο από τα αυτοκίνητα διαφυγής των δραστών εντοπίστηκαν καμμένα λίγα χιλιόμετρα μακριά ενώ εκτιμάται πως οι ληστές ήταν τουλάχιστον οκτώ.
φωτό από ilialive.gr
φωτό από ilialive.gr

Δείτε τα video του ilialive.gr με πλάνα από το σημείο και μαρτυρίες:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια