Video: Τρικαλινός κατάφερε να ημερέψει χελιδόνι


Video: Τρικαλινός κατάφερε να ημερέψει χελιδόνιΗ παράξενη ιστορία εξελίσσεται στο ορεινό Κοτρώνι του δήμου Πύλης Τρικάλων. Ο καταστηματάρχης κ. Ηλίας Μουστάκας που διατηρεί ταβέρνα στην είσοδο του χωριού, πριν από ένα μήνα περίπου, περιμάζεψε δύο νεογέννητα χελιδόνια από φωλιά που είχε ξεκολλήσει και το ζεύγος δεν....
κατάφερε να πάρει τα  μικρά του σε άλλη φωλιά.
Σύμφωνα με το Trikalaola.gr Μετά από την υιοθεσία των νεοσσών, ο κ. Ηλίας και η οικογένειά του τάιζαν τα δύο χελιδονάκια με μύγες, κουνούπια και κιμά.

Το ένα από τα δύο μικρά δεν κατάφερε να επιζήσει, καθώς όταν είχε πέσει από την φωλιά, είχε μείνει παράλυτο, σύμφωνα με τον κ. Ηλία.

Το χελιδόνι πετάει κανονικά και κάθετε πάνω στα κεφάλια και τα χέρια των πελατών και είναι η μασκότ του μαγαζιού. Το βράδυ ο κ. Ηλίας Μουστάκας το κλείνει σε κλουβί για να μην το αρπάξει καμιά γάτα. Η δραστηριότητα του χελιδονιού είναι κυρίως το πρωί και αργά το απόγευμα, τις ώρες που πεινάει πιο πολύ. Οι μύγες είναι το κυρίως μενού και κάποιοι είναι με μια μυγοσκοτώστρα στα χέρια για να εξασφαλίσουν το φαγητό του χελιδονιού. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια