Έστειλαν την Ασφάλεια… στο γραφείο και το σπίτι του Νικολόπουλου


Φτάνει να επισκεφτεί κανείς τον ιστότοπο της Βουλής των Ελλήνων για να «πάρει μυρωδιά» από μπαρούτι. Ο Νίκος Νικολόπουλος μου είχε δηλώσει λίγες ώρες μετά την παραίτηση του από το Υπουργείο Εργασίας, όταν πήγα με την camera του Lepanto tv στο γραφείο του: «Κωνσταντίνε η επίθεση που θα δεχτώ θα....
είναι ασύλληπτη. Αλλά να το θυμάσαι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Γνωρίζουν ότι είμαστε μία ισχυρή και πολιτική ομάδα που δεν θα τους αφήσουμε να «μοιράσει τα ιμάτια του Εσταυρωμένου Ελληνικού λαού». Δεν πρόκειται το κίνημα μας να τους αφήσει σε χλωρό κλαρί....».

Και πράγματι από την πρώτη στιγμή κιόλας στιγμή «επιστρατεύτηκαν» από τους «κηπουρούς της Άνοιξης» όλοι οι «νταβατζήδες» που έλεγε και ο Κ. Καραμανλής.

Είπαν και έγραψαν:

Το «MEGA»: «Ο Νικολόπουλος φεύγει για τον Καμμένο», το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»: «Διόρισε την Τασία πριν....17 χρόνια», το «ΈΘΝΟΣ»: «το ΣΔΟΕ ψάχνει τιμολόγια....», κάποια blogs τα οποία ανήκουν σε γνωστούς εφοπλιστές, εδώ και δύο μήνες διενεργούν ηλεκτρονικό δημοψήφισμα με ερώτημα το οποίο μάλιστα είναι ψευδές: «Καλά έκανε ο Σαμαράς και απομάκρυνε τον Νικολόπουλο;», λες και αυτοί δεν πήραν γραμμή ότι ο Σαμαράς τον παρακαλούσε να μην παραιτηθεί! Τέλος βλέπουμε να τον «κρεμάνε στα μανταλάκια» κάθε Κυριακή από το «ΒΗΜΑ» μέχρι και το άλλοτε αντιμνημονιακό «ΠΑΡΟΝ» του Μάκη Κουρή.

Γιατί άραγε μέχρι να τα βροντήξει και να φύγει έγραφαν μόνον ύμνους και διθυράμβους για τον όπως έλεγαν εργατικό, σοβαρό, αποτελεσματικό και γνήσιο Νικολόπουλο;

Είχαν κάνει λάθος!
Γνώριζαν βλέπετε τον «πόθο» του αχαιού πολιτικού να γίνει Υπουργός και πίστευαν ότι θα έφτανε για αυτό, μέχρι του σημείου να υπογράψει και τις μειώσεις μισθών και των συντάξεων και όσα ακόμη θα του ζητούσαν. 
Αρκεί αυτός απλά όπως είπε και ο «μεγάλος» να κάνει ότι όλοι οι Υπουργοί, όταν συναντιούνται με την Τρόικα να «κάθονται στα τέσσερα».

Αφού λοιπόν αυτός δεν ήταν καλό και υπάκουο παιδί, άρχισαν τα «μεθεόρτια»! Τον απειλούν, του στέλνουν μηνύματα, του κλέβουν χαρτιά και φακέλους από το πολιτικό του γραφείο, του ψάχνουν τις φορολογικές δηλώσεις, ελέγχουν τα ΑΦΜ και το «πόθεν έσχες», παραβιάζουν τις πόρτες, παρακολουθούν τα τηλέφωνα, βάζουν περίεργα τροχόσπιτα -όπως γνωρίζει και ο εισαγγελέας- κοντά στο σπίτι του. Τελικά θέλουν να τον «σουβλίσουν». Γιατί άραγε; Μόλις προχτές έστειλαν από Αθήνα «σήμα στην κρατική ασφάλεια Πατρών» να τον παρακολουθούν και να τον παραφυλάνε στο γραφείο και στο σπίτι του.
Εάν δεν είναι αλήθεια αυτή η συγκλονιστική πληροφορία περιμένουμε την διάψευση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης ή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ.
Πάντως όπως και να έχουν τα τελευταία περίεργα συμβάντα πρέπει να μας πουν τι «γνωρίζει» ο Νικολόπουλος και «πρέπει να πεθάνει;» κατά την παλιά ρήση των film με καουμπόηδες.
Τι φοβούνται και θέλουν να τον τρομοκρατήσουν; Γιατί θέλουν να του βουλώσουν το στόμα;

Σας αποκαλύπτω μόνο τα «πρώτα πιάτα του μενού» που έχει ετοιμάσει ο «αντάρτης της δεξιάς» :
1. Κίνημα Αναγέννησης για την χώρα και την παράταξη (αντίσταση στην φτωχοποίηση του λαού και στην εξ αυτού εξαέρωση της Νέας Δημοκρατίας
2. Ερώτηση για το ποια πρωτοκλασσάτα κυβερνητικά στελέχη συμμετέχουν σε εταιρείες διαφημιστικές και παίρνουν κρατική διαφήμιση τα τελευταία 10 χρόνια.
3. Ποιοι αρχηγοί κομμάτων διόρισαν συγγενείς μέσω Βουλής, καθώς πρόεδροι και αντιπρόεδροι της Βουλής και τέλος τα πολιτικά κόμματα.
4. Ποιοι εκδότες και μεγαλοκαναλάρχες καλύπτονται για εγκληματικές πράξεις φοροδιαφυγής;
5. Ποιοι εισέπραξαν εκατομμύρια από τα εμβόλια και τις διαφημίσεις του ΕΟΠΥΥ 
6. Τέλος ποιοι διορίστηκαν τώρα με 20 χιλ ευρώ το μήνα αν και τους ψάχνει ο Εισαγγελέας Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Η συνέχεια στο επόμενο φύλλο με πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία που σίγουρα αρκετούς θα τους κάνει να «σκυλομετανιώσουν» γιατί διάλεξαν να πάνε με την τρόικα και τους τραπεζίτες - λέγε με ΑΓΡΟΤΙΚΗ- και όχι με τον λαουτζίκο και την Ελλάδα σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους για απαγκίστρωση αποδέσμευση ή επαναδιαπραγμάτευση όπως λέει το dete.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια